Denisa Crăciun

WhatsApp se ia după Google Meet și Zoom: Vrea să introducă link-ul de acces în apelurile video

whatsapp-dreamstime

Aplicațiile de comunicare tip Google Meet sau Zoom pun la dispoziție și un link de acces în videoconversații. Acum și WhatsApp vrea să introducă această facilitate pentru utilizatorii săi.

Practic, utilizatorii popularei aplicații de chat vor putea partaja un link de acces într-un apel cu familia și prietenii.

Până acum, cei care folosesc WhatsApp puteau partaja doar link-urile grupurilor din aplicație pentru ca alți useri să se poată alătura conversației.

„Lansăm link-uri de acces pentru apelurile de pe WhatsApp începând din această săptămână, deși puteți partaja un link pentru a începe un apel cu o singură atingere”, a spus Mark Zuckerberg, CEO-ul Meta, companie care deține WhatsApp, pe Facebook.

Utilizatorii vor găsi opțiunea de a crea un link pentru apelul audio sau video sub fila „Apeluri”.

Anul acesta, în luna aprilie, WhatsApp anunța că va lansa  funcția Communities, prin care eficientizează comunicarea dintre grupurile conectate, de pe aplicație.

Meta spunea că vine în întâmpinarea nevoilor comunităților prin lansarea Communities, o funcție care „va eficientiza comunicarea între grupurile conectate”.

Parallax

Vizualizari
258
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri