Denisa Crăciun

Contul de WhatsApp de pe Android va putea fi transferat pe iPhone

Thumbnail

Utilizatorii WhatsApp vor putea, în sfârșit, să-și transfere datele din aplicația de chat de pe un telefon Android pe un iPhone, conform unui anunț făcut marți de șeful Meta, Mark Zuckerberg, pe Facebook.

Cei care folosesc WhatsApp vor putea să-și transfere conturile de pe un telefon cu Android pe unul cu iOS. Până acum, acest lucru putea fi făcut de pe un iPhone pe un dispozitiv Android, nu și invers.

Confirmarea vine la aproape 10 luni de când WhatsApp a anunțat oficial că a început să implementeze posibilitatea de a transfera datele din aplicație de pe telefoanele cu Android pe cele cu iOS.

Astfel, utilizatorii de Android vor putea să-și transfere pe iPhone informații precum fotografia de profil de la WhatsApp, conversațiile individuale și de grup, istoricul chaturilor, fișierele media și setările personalizate pe care le-au făcut în aplicație.

„Adăugăm pe WhatsApp posibilitatea de a schimba în mod sigur (n.r. aplicația) de pe un telefon pe altul și de a transfera istoricul conversației, pozele, videoclipurile și mesajele vocale de pe un dispozitiv Android pe un iPhone, menținând criptarea end-to-end. Aceasta este o funcție foarte cerută”,  a spus fondatorul și CEO-ul Meta, Mark Zuckerberg, într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Totuși, dacă treceți contul de WhatsApp de pe un telefon cu Android pe un iPhone, nu puteți transfera istoricul apelurilor sau numele afișat.

Parallax

Vizualizari
336
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri