Denisa Crăciun

Nouă restricție pe Twitch. Sunt vizați utilizatorii „interziși”

twitch

Serviciul de streaming online Twitch, folosit și în România, lansează un update care va permite streamerilor să blocheze utilizatorii „interziși”, care nu vor mai putea vedea videoclipurile transmie în timp real. 

Actualizarea va fi lansată luna viitoare. În prezent, streamerii pot interzice altor utilizatori să lase comentarii în secțiunea de chat (a streamurilor lor), însă aceștia pot în continuare să urmărească videoclipurile, potrivit The Verge

„Am primit multe feedback-uri de-a lungul anilor, să fiu sincer, că oamenii doresc ca interdicțiile pe canalele lor să însemne mai mult”, a spus Trevor Fisher, senior product al Twitch, conform TechCrunch.

Twitch a dezvăluit săptămâna aceasta că noua setare va fi valabilă pentru streameri în septembrie, astfel că utilizatorii care au primit „ban” vor fi blocați automat. 

Twitch este un serviciu de streaming, folosit pentru transmisiuni live pe internet, mai ales de către jucătorii de jocuri video și e-sport. Denumit inițial Justin.tv (după numele lui Justin Kan, fondatorul principal), serviciul de streaming a fost cumpărat în anul 2014, cu 970 de milioane de dolari, de gigantul Amazon, care l-a redenumit Twitch.

Parallax

Vizualizari
271
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri