Claudiu Zamfir

Impact Hub își continuă activitatea online

Thumbnail

Spațiile de co-working bucureștene Impact Hub, destinate startup-urilor, își continuă online activitățile, după ce au fost nevoite să închidă temporar birourile și sălile de conferințe, ca urmare a măsurilor de prevenire a răspândirii epidemiei de coronavirus COVID-19.

Impact Hub Bucharest a lansat în varianta beta abonamentul Impact Hub (re)Connect, care evoluează acum către o platformă ușor de folosit ce aduce la un loc atât evenimente online cât și conținut curatoriat și relevant, de la înregistrările tuturor evenimentelor la sumarizarea principalelor teme, precum și oportunități pentru antreprenori și afacerile lor.

Accesul în varianta beta este gratuit și se face prin completarea formularului de pe pagina impacthub.ro/reconnect .

Din 25 martie până pe 30 aprilie, Impact Hub a organizat 40 de evenimente ce au reunit în total câteva mii de participanți online și zeci de mii de vizualizări ale înregistrărilor.

Un exemplu este competiția Changeneers, organizată alături de Samsung România. Din peste 90 de soluții înscrise în cea de-a treia ediție a competiției, au fost alese 15 startup-uri finaliste care propun soluții la probleme comunitare, de sănătate, educație, mediu înconjurător și energie, șanse egale de muncă, accesibilitate și financiar. Alături de ei, mentori și jurați am organizat un bootcamp online de 2 zile în care startup-urile au început pregătirea pentru marea finală.

Parallax

Vizualizari
235
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri