Smile Media

Bootcamp-ul Changeneers : Startup-urile finaliste își prezintă ideile juriului/Sesiuni de mentorat și tips&tricks pentru ideile care au intrat in finală

Thumbnail

Azi, Changeneers organizează un bootcamp, care presupune 2 zile de pregătire a echipelor selectate pentru finală, prin sesiuni de mentorat care să-i ajute pe finaliști să-și definească modelul de business, să-și dezvolte și evalueze produsul și să-și îmbunătățească abilitățile de susținere a unui pitch. 

Finaliștii de anul acesta vor intra, începând cu data de 23 aprilie, în sesiunea de Bootcamp care va dura 2 zile și le va oferi atât informații teoretice cât și interacțiune cu membrii juriului, având astfel ocazia să își prezinte ideile juriului, să pună întrebări și să își valideze direcțiile de dezvoltare.  

Startup-urile  finaliste sunt extrem de variate, atingând domenii precum, agricultura, dispozitivele medicale și chiar criza cu care ne confruntăm acum, cea a coronavirusului. 

Smart Disinfection System, unul dintre finaliști, propune un sistem care ajută la dezinfectarea persoanelor, dar și a echipamentelor prin intermediul unor module printate 3d, folosind materiale ce pot fi procurate de la orice magazin de bricolaj.

Printre finalisti se numara si Momsi.app, o aplicație socială pentru mame, bazată pe proximitate, nevoi și interese comune, precum și Theatrum, o aplicație care pune la dispoziție toate informațiile necesare pentru planificarea unei seri la teatru: spectacole, actori, regizori, teatre și calendarul evenimentelor.

GoPack, o aplicație mobilă ce servește ca o platformă de comunicare pentru persoanele care vor să trimită un pachet și cele care circulă între orașe, este un alt finalist al ediției din acest an a Changeneers, alaturi de Cutia Țăranului, platformă care oferă acces la hrană bună și locală, punând în legătură orășenii cu producătorii locali care fac livrarea la ușa familiilor.

Vezi toți finaliștii Changeneers 2020 aici 

Parallax

Vizualizari
343
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 380
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri