Redacția StartupCafe.ro

Apple ar putea folosi brandul „Reality” pentru prima sa cască de realitate augmentată (AR)

Thumbnail

Căştile Apple de realitate augmentată şi celelalte componente ale viitorului ecosistem vor folosi brandul „Reality”, conform aplicaţiilor depuse la oficiile de înregistrare a mărcilor din mai multe ţări, transmite News.ro.

Astfel, căştile Apple s-ar putea numi „Reality One" sau „Reality Pro", iar procesorul folosit de acestea va fi promovat sub numele „Reality Processor".

Descoperirea are sens ţinând cont că sistemul de operare ce va sta la baza viitoarelor căşti de AR se va numi realityOS. Acest nume a fost descoperit atât în aplicaţii pentru obţinerea dreptului de folosire a brandului, cât şi în codul iOS.

Aplicarea pentru brandul „Reality” nu a făcut-o, însă, Apple. Pentru a încerca să păstreze cât mai bine secretul, producătorul iPhone-ului apelează la companii-satelit care să realizeze aceste proceduri.

Însă, firma care a aplicat pentru brandul „Reality”, Immersive Health Solutions, a fost înregistrată de Corporation Trust Co, aceeaşi care apărea pe actele legate de brandul realityOS.

În afară de Statele Unite, noul brand a fost înregistrat şi în Uniunea Europeană, Regatul Unit, Canada, Australia, Noua Zeelandă, Arabia Saudită, Costa Rica şi Uruguay.

Prima cască Apple de realitate augmentată va avea şi funcţii de realitate virtuală şi va beneficia de versiuni de VR ale unora din aplicaţiile companiei, precum Apple Maps şi FaceTime, dar şi de jocuri. Prezentarea oficială este aşteptată la începutul anului viitor.

Parallax

Vizualizari
123
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.94

publishing: 3.1

expertise: 0.08

rating: 1.594

Articole publicate : 949
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri