Claudiu Zamfir

Un startup IT finanțat și de Daniel Dines a obținut o nouă investiție, de 16,6 milioane dolari

Thumbnail

Un startup IT ceh , în care investise anul trecut și miliardarul român Daniel Dines, a obținut acum o nouă rundă de finanțare de capital de risc, de 16,6 milioane de dolari, condusă de GV, un mare fond de investiții al Google.

Potrivit TechCrunch, la runda de investiții de serie A primită acum de Resistant AI au mai participat și investitori mai vechi ai startup-ului praghez: Index Ventures (SUA), Credo Ventures (Cehia), Seedcamp (UK), plus un grup de angel investors.

Resistant AI a fost fondat la Praga, în februarie 2019, de antreprenorul ceh Martin Rehak, fost inginer la compania Cisco. El  este și cercetător și lector la Universitatea Tehnică din Praga. Startup-ul oferă soluții de securitate cibernetică și antifraudă avansată destinate în principal companiilor fintech, e-commerce. Tehnologiile sale sunt în zona inteligenței artificiale și a machine learning.
 
În aprilie 2020, antreprenorul român Daniel Dines, cofondator al companiei UiPath, a contribuit la o rundă de investiții seed de 2,75 de milioane de dolari acordată firmei Resistant AI.

----

Citește și:

Parallax

Vizualizari
889
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri