Denisa Crăciun

S-a lansat un hub de educație și inovație pentru studenții de la Universitatea clujeană Babeș Bolyai

labortor

S-a lansat un hub de educație și inovație pentru studenții de la Universitatea clujeană Babeș Bolyai.

Hubul a fost inaugurat cu ocazia lansării Think Tank Lab, un proiect adresat studenților UBB pasionați de tehnologie și de perspectiva de a dezvolta produse bancare de ultimă generație.

Studenții înscriși în programul lansat de Facultatea de Matematică și Informatică a UBB și Raiffeisen Bank România vor primi training și mentorat de la experți în tehnologie.

La finalul proiectului, cele mai inovatoare idei dezvoltate de echipele de studenți vor fi premiate. De asemenea, toți studenții participanți la program beneficiază de echivalarea stagiului de practică.

Înscrierile în proiect au fost deschise tuturor studenților pasionați de tehnologie și de perspectiva de a dezvolta produse bancare de ultimă generație, fie că aveau sau nu experiență în domeniu.

Echipele, formate din câte 5-6 studenți, sunt coordonate de câte un mentor care le ghidează pe tot parcursul programului până la finalul lunii martie, când urmează să aibă loc ceremonia de desemnare a câștigătorilor.

Hubul inaugurat în cadrul Centrului Regional de Business din Cluj-Napoca este dedicat educației în domeniul tehnologiei și inovației cu aplicabilitate în domeniul bancar.

Spațiul, special reamenajat, oferă experiențe de studiu și networking pentru studenții înscriși în program, astfel încât ei să poată colabora în echipe și dezvolta proiecte pe teme precum: banking sustenabil, aplicații și tehnologii cu impact în industria bancară folosind blockchain, inteligența artificială, banca viitorului, produse financiar-bancare pentru noua generație.

Parallax

Vizualizari
78
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri