Luminita Pirvu

Cum îți ajută afacerea și câți clienți iți poate aduce conținutul video

Imagine principala
Instagram

90% dintre utilizatorii social media sunt influențați să facă o achiziție după ce au vizionat un videoclip relevant si 33% considera ca influencerii sunt cele mai de încredere surse pentru cumpărături. De fapt, influencerii au o credibilitate de șapte ori mai mare decât celebritățile.

YouTube și Instagram au cel mai mare impact pe cumpărători. Instagram se află în primele două categorii de la produse pentru copii până la consumabile pentru animale de companie, potrivit unui studiu citat de mediapost.com.

Datele studiului arată că aproximativ 84% dintre consumatorii intervievați au declarat că este important să afle despre experiența altora înainte de a face o achiziție.

  •  77% dintre respondenți au declarat că social media este sursa principală de inspirație pentru produsele pe care le cumpără și 77% au tendința să aibă încredere în alți consumatori mai mult pe social media.
  • 79% sunt "dispuși să cheltuiască mai mult pentru un produs după vizionarea unui videoclip social media".
  • Video este cel mai eficient conținut de influență în conducerea vânzărilor, pe baza rezultatelor.
  • Mai mult de 75% dintre respondenți cred că videoclipul este mai plăcut, relevant, credibil și mai credibil decât alte tipuri de conținut - și aproape de două ori mai eficient în conducerea vânzărilor, în special în categorii cum ar fi electronică, modă, produse alimentare / băuturi , Sănătate și frumusețe și călătorii.

Studiul The influence of Influencers a fost  realizat de gen.video (o agenție de marketing) în parteneriat cu Geometry Global a fost efectuat pe 1.000 de cumpărători. În studiu au fost folosite tehnici de cercetare tradiționale și tehnologii avansate de urmarire a feței care au analizat respondenții care vizionau diferite tipuri de videoclipuri cu influențatori, recenzii de pe Instagram Facebook si Snapchat măsurând astfel impactul, implicarea și intenția acestora de cumpărare.

Sursa foto: Pixabay.com

Parallax

Vizualizari
467
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri