Redacția StartupCafe.ro

Pornim proiectul MEET your MEP: informații, dezbateri și întâlniri online despre deciziile din Uniunea Europeană

Thumbnail

Cititorii HotNews.ro și StartupCafe.ro vor putea afla principalele informații și evoluții despre deciziile și evenimentele din Uniunea Europeană, cu efectele lor asupra României și românilor, într-un nou proiect editorial, intitulat MEET your MEP, derulat de cele două publicații cu sprijinul Parlamentului European.

În următoarele 20 de luni, ne propunem să urmărim împreună cu cititorii noștri activitatea Parlamentului European, ca principal decident al Uniunii Europene care reprezintă cetățenii statelor membre, precum și efectul deciziilor sale asupra democrației pe continent și în viețile noastre, ale europenilor.

Printre subiectele la care vom fi atenți se numără:

  • Măsurile de luptă împotriva COVID-19 și de revenire din criză,
  • Fondurile europene,
  • Viitorul Uniunii Europene,
  • Green Deal,
  • Economia Digitală,
  • Viața după Brexit,
  • Migrația.

Veți găsi aici știri, interviuri video, dezbateri și veți putea adresa întrebări europarlamentarilor voștri, în cadrul întâlnirilor online pe care le vom găzdui pe HotNews.ro și pe paginile de Facebook ale HotNews și StartupCafe.

Proiectul MEET your MEP este realizat de HotNews.ro în parteneriat cu StartupCafe.ro, cu sprijinul financiar al Uniunii Europene, prin intermediul Parlamentului European - DG Communication, în cadrul apelului COMM/SUBV/2020/M-MEDIA.

HotNews și StartupCafe.ro sunt singurele responsabile de conținutul proiectului și în niciun context acesta nu poate fi privit ca o reflexie a poziției Parlamentului European sau a Uniunii Europene.

 

Parallax

Vizualizari
352
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.592
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.94

publishing: 3.1

expertise: 0.07

rating: 1.592

Articole publicate : 941
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri