Smile Media

[P] Anunț începere proiect „Creșterea Competitivității IMM-urilor în Regiunea de Vest” - SC TAMPLARIE CREATIV 2019 SRL

SC TAMPLARIE CREATIV 2019 SRL

Eficientizarea și monitorizarea în industria fabricarii de mobila. Achizitionarea de echipamente si utilaje in cadrul Programul Regional Vest PRV/9/PRV_ P1/OP1/RSO1.3/PRV_A12 - PRV/1.3.A/1 Sprijin pentru microîntreprinderi - Apel 1, implementat in LOC.PETRILA, ORAS PETRILA, STRADA MESTEACANULUI, NR.30 B, JUDET HUNEDOARA.

Codul SMIS și titlul proiectului: 311746, CRESTEREA COMPETITIVITATII IMM-URILOR IN REGIUNEA DE VEST
Denumirea beneficiarului: SC TAMPLARIE CREATIV 2019 S.R.L.

Localitatea și județul în care se implementează proiectul: LOC.PETRILA, ORAS PETRILA, STRADA MESTEACANULUI, NR.30 B, JUDET HUNEDOARA
Valoarea totală a proiectului (lei) și cofinanțarea (lei): 1.031.148,20 LEI;  85.013,44 LEI
Obiectivele proiectului: Cresterea competitivitatii beneficiarului prin achizitia de echipamente necesare pentru fabricarea mobile ; inovare prin achizitia de echipamente noi in fluxu de productie; Cresterea productivitatii muncii
Activitățile principale ale proiectului: Constructie hala de productie; achizitionarea de echipamente, angajarea unei noi personae
Rezultatele așteptate/impactul investiției: achizitionarea a 5 echipamente de ultima generatie, constructia unei hale de productie; realizarea inovatiei la nivel de proces; crearea unui nou loc de munca cu norma intreaga
Data începerii și finalizării proiectului: 27.11.2023; 28.02.2025
Datele de contact pentru detalii (site web, e-mail, telefon): gheorghebriac17@gmail.com

Proiectul "Creșterea Competitivității IMM-urilor în Regiunea de Vest" vizează modernizarea infrastructurii Tâmplărie Creativ 2019 SRL prin achiziționarea de echipamente tehnologice de ultimă generație. Aceste investiții sunt esențiale pentru îmbunătățirea proceselor de producție și pentru creșterea calității produselor finale. Implementarea proiectului va începe în luna iunie 2024, la sediul companiei din Petrila, județul Hunedoara, și se va derula pe o perioadă de 18 luni.

Proiectul va include constructia unei hale de producție și instalarea unor echipamente precum:  mașina de găurit multiplu, mașina profesională de aplicare cant, fierăstrăul circular de formatizat și compresorul staționar cu piston. Aceste echipamente vor permite companiei să reducă timpul de producție, să îmbunătățească precizia și să asigure finisaje de înaltă calitate.

"Acest proiect este crucial pentru creșterea noastră pe termen lung. Investițiile în echipamente moderne ne vor permite să răspundem mai eficient cererii crescânde din piață și să ne consolidăm poziția în industria de tâmplărie", a declarat Gheorghe Briac, administratorul Tâmplărie Creativ 2019 SRL.

Modernizarea echipamentelor va avea un impact pozitiv asupra mediului prin reducerea consumului de energie și a emisiilor de carbon, aliniindu-se astfel la obiectivele de sustenabilitate ale Uniunii Europene. Pe plan social, crearea unui loc de muncă și îmbunătățirea condițiilor de lucru vor aduce beneficii semnificative comunității locale.

Valoarea totala a proiectului este în cuantum de 1.031.148,20 lei din care 850.134,46 lei reprezintă cheltuieli eligibile. Din totalul finantarii, 85.013,44 lei lei constituie valoarea aportului propriu.

Proiectul este co-finanțat de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională, sub egida Programului Regional Vest. Autoritatea de Management pentru acest program este Agenția pentru Dezvoltare Regională Vest.

In concluzie, Proiectul "Creșterea Competitivității IMM-urilor în Regiunea de Vest" reprezintă un pas esențial pentru modernizarea și dezvoltarea Tâmplărie Creativ 2019 SRL. Prin investițiile în tehnologie de ultimă generație și extinderea capacității de producție, compania își va îmbunătăți considerabil competitivitatea pe piață, va crea un nou de muncă și va contribui la dezvoltarea economică și socială a comunității locale. Sprijinul oferit de Uniunea Europeană prin Fondul European de Dezvoltare Regională este crucial pentru succesul acestui proiect, evidențiind angajamentul comun pentru o creștere durabilă și sustenabilă în regiunea de Vest a României.

Creativ
Parallax

Vizualizari
110
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 394
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri