Smile Media

[P] Anunț demarare proiect „Dezvoltarea Psiho Neuro Mag SRL prin investitii”

Thumbnail

Societatea comercială PSIHO NEURO MAG S.R.L. derulează proiectul “Dezvoltarea Psiho Neuro Mag SRL prin investitii”, cod SMIS 161076 în cadrul PROGRAMUL OPERAȚIONAL COMPETITIVITATE, Axa prioritară 4 - Sprijinirea ameliorării efectelor provocate de criză în contextul pandemiei de COVID-19 și al consecințelor sale sociale și asupra pregătirii unei redresări verzi, digitale și reziliente a economiei, Prioritatea de investiții - Sprijinirea capacității IMM-urilor de a crește pe piețele regionale, naționale și internaționale și de a se angaja în procesele de inovare, Granturi de investiții sub formă de ajutor de minimis.

 

Proiectul are valoarea totală de 969.070,36lei, din care valoarea eligibilă nerambursabilă – 829.593,32 lei. Finanțarea va fi asigurată prin PROGRAMUL OPERAȚIONAL COMPETITIVITATE 2014-2020, în baza contractului de finanțare încheiat cu Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Competitivitate 2014-2020.

 

Obiectivul general al proiectului este consolidarea poziției pe piața a companiei Psiho Neuro Mag SRL prin investiții în retehnologizare. Scopul proiectului este ca datorita retehnologizării, a achiziției de active corporale, firma să își dezvolte activitatea țintind creșterea indicatorilor economici si consolidarea poziției pe piața.

 

Rezultatele așteptate ale proiectului sunt:

  • Aparatură de asistență medicală specializată și infrastructură de aparatură TIC specifice prestării serviciilor achiziționate si recepționate pana la finalizarea proiectului
  • Sisteme de energie regenerabila achiziționate si recepționate si puse in funcțiune pana la finalizarea proiectului.

Proiectul este implementat în Municipiul Oradea, str. Grigore Moisil, nr 2, județ Bihor în perioada 28.03.2023 – 31.12.2023.

 
 

 

SC PSIHO NEURO MAG S.R.L

Municipiul Oradea, str. Grigore Moisil, nr 2, județ Bihor, România

Tel 0746697075, email: ritaioanaplatona@yahoo.com

 

 

 

 

 

„Proiect co-finanţat din Fondul European de Dezvoltare Regională prin Programul Operaţional Competitivitate 2014-2020”

Parallax

Vizualizari
105
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 389
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri