Denisa Crăciun

Târgu Mureș, al 19-lea oraș românesc în care se poate „face Uber”

Thumbnail

Acum și șoferii din Târgu Mureș pot câștiga bani din transport de persoane, în sistem ridesharing, prin  aplicația Uber, începând de miercuri, 6 iulie, a informat compania într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

Aplicația Uber devine disponibilă de miercuri, 6 iulie, și în Târgu Mureș și ajunge, astfel, la 19 orașe din România în care este prezentă: București, Timișoara, Cluj-Napoca, Brașov, Iași, Constanța, Craiova, Galați, Pitești, Ploiești, Oradea, Brăila, Sibiu, Buzău, Bacău, Râmnicu Vâlcea, Alba Iulia și Arad.

„Ne bucurăm să lansăm Uber în Târgu Mureș, unul dintre cele mai importante orașe din centrul țării. Credem că utilizatorii vor călători prin oraș într-un mod mult mai eficient. Oamenii sunt din ce în ce mai interesați de transportul alternativ și ne bucurăm că le putem oferi locuitorilor din Târgu Mureș acces la tehnologia Uber, care conectează pasageri și șoferi pentru a îmbunătăți nivelul de siguranță al călătoriilor lor”, a declarat Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România. 

Și în Târgu Mureș Uber colaborează exclusiv cu șoferi licențiați pentru a transporta pasagerii în siguranță către destinațiile lor.

Între 6 și 10 iulie, utilizatorii din Târgu Mureș vor avea acces la 4 curse gratuite în aplicație, pentru călătorii de până la 11 lei, folosind codul HELLOMURES.

Uber este o aplicație care conectează pasageri și șoferi în peste 70 de țări din toată lumea, în peste 10.000 de orașe.

Parallax

Vizualizari
728
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri