Claudiu Zamfir

Startup-ul românesc de rezervări Bookr, parteneriat cu Uber pentru transport la medic, coafor, manichiură

Thumbnail

Startup-ul clujean Bookr, de rezervări online, a intrat într-un parteneriat cu Uber, prin care utilizatorii vor putea folosi la jumătate de preț serviciul american de transport pentru a merge la medic, coafor, centre de înfrumusețare sau alte servicii la care își fac programare prin aplicația românească.

Astfel, utilizatorii își vor putea comanda direct din aplicația Bookr servicii de transport de la Uber, cu maximum 50% reducere - spune, joi, startup-ul românesc, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro.

„Pe scurt, începând de acum, Bookr îți face programarea și te și duce la ea. Astfel, utilizatorii Uber aflați la prima cursă vor beneficia de 50% reducere la serviciile de transport, folosind aplicația BOOKR și, dacă sunt deja clienți activi UBER, beneficiază de o reducere de 10% la fiecare cursă, ori de câte ori își onorează programarea făcută prin Bookr”- spune Flavius Fulea (foto), CEO și cofondator Bookr.

El a precizat că vor mai urma astfel de parteneriate.

„Ne bucurăm să ne alăturăm Bookr în eforturile lor de a susține digitalizarea domeniului serviciilor, Clujul fiind unul dintre orașele în care ne-am extins rapid după lansarea Uber în România. Oamenii caută soluții tehnologice cât mai simple care să-i ajute să-și organizeze mai bine viața de zi cu zi și ne pare bine că suntem aici pentru ei alături de partenerii noștri”- spune și Ana Maria Borlovan, Country Operations Manager Uber România.  

Lansată la începutul anului 2021, Bookr este o aplicație de booking ce oferă și o opțiune de tur virtual 3D integrat, prin care utilizatorii pot vedea imediat locația la care vor să-și facă rezervare.

De partea cealaltă, business-urile înrolate în aplicație capătă un plus de transparență și vizibilitate.

Aplicația românească oferă firmelor și facilitarea administrării afacerii la distanță, managementul programărilor și a relațiilor cu clienții (CRM) 100% digital, toate având rolul de a organiza și etapiza interacțiunile cu clienții. Păstrarea istoricului pe fiecare interacțiune, îi permite businessului să analizeze constant satisfacția clienților, evoluția principalilor indicatori de business, dar și oportunitatea de a dezvolta un cross-sell, așa încât să maximizeze satisfacția fiecărui client, odată cu creșterea veniturilor.

Bookr face angajări

Aplicația Bookr este folosită în 21 de orașe din România, printre care  și Cluj-Napoca și București.  Startup-ul susține că are, în prezent, peste 20.000 de utilizatori și peste 200 de business-uri înscrise, din domeniul medical și din domeniul înfrumusețării (hairstyling, manichiură, masaj, make-up, barber shop).

„Avem în vedere creșterea prezenței în fiecare județ, pe ambele verticale, medical și beauty. Estimăm că, până la finalul anului, vom ajunge la 60.000 de utilizatori și la 360 de business-uri înscrise în aplicație, care vor genera peste 2 milioane de rezervări prin Bookr”, mai afirmă fondatorul Flavius Fulea.

Estimarea de creștere vine pe fondul digitalizării accelerate a business-urilor în ultimii doi ani și, implicit, a interesului tot mai mare al românilor pentru soluții care le ușurează viața de zi cu zi, precum și odată cu nevoia stringentă de soluții inovative. Pentru a susține creșterea estimată, Bookr are în plan extinderea echipei la peste 20 de membri până la finalul anului viitor, de la 9, câți sunt în prezent.

La finalul anului 2021, Bookr a atras o investiție pre-seed de 120.000 de euro, la o evaluare inițială a business-ului de 1 milion de euro. Fondurile atrase vor fi folosite pentru dezvoltarea aplicației în ambele verticale, cu accent atât pe îmbunătățirea experienței utilizatorilor finali, cât și pe optimizarea activității business-urilor partenere. Totodată, reprezentanții Bookr iau în calcul și extinderea la nivel internațional, o decizie în acest sens urmând să fie luată, cel mai devreme în ultimul trimestru al acestui an.

Parallax

Vizualizari
358
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri