Smile Media

[P] A fost lansată prima platformă digitală din România dedicată antreprenorilor și freelancerilor - StartCo

Thumbnail

Cu StartCo poți să înregistrezi o firmă, să facturezi și să ții contabilitatea - totul în mod digital, fără să trebuiască să faci drumuri la instituții sau la contabili, fără să ai de-a face cu hârtii, formulare și dosare cu șină.

De-acum antreprenorii vor pierde mai puțin timp cu birocrația, cozile la ghișee și procedurile întortocheate. StartCo are soluții digitale atât pentru cei la început de drum cât și pentru antreprenorii care au deja un business și caută o modalitate mai simplă de a-l gestiona din punct de vedere contabil și juridic. 

Mai exact, antreprenorii și freelancerii pot folosi platforma StartCo pentru următoarele aspecte:

Pentru a înființa o firmă - fie că este vorba despre un SRL sau un PFA, îți înregistrezi firma la Registrul Comerțului 100% online din aplicația StartCo, în doar câteva zile. 

Pentru a modifica o firmă - modifici orice aspect al unui SRL sau PFA deja existent (denumire, sediu, activități, etc.) direct din aplicația StartCo, fără să mergi la Registrul Comerțului.

Pentru a beneficia de servicii de contabilitate online - oferite de un contabil dedicat prin intermediul platformei StartCo, ca să scapi de hârtii și de drumurile lunare la contabil.

Pentru a emite facturi - în mod gratuit, pe timp nelimitat, indiferent de numărul de facturi emise.

Compania românească  de tehnologie și consultanță care și-a propus să facă viața antreprenorilor mai ușoară este pe piață încă din anul 2019, când activa sub denumirea FirmeON. Noul nume - StartCo - face parte dintr-un proces mai amplu de rebranding și poziționare în piață ca soluție digitală ce are la bază tehnologii de automatizare a proceselor birocratice repetitive. StartCo contribuie astfel la eliminarea barierelor ce stau în calea dezvoltării mediului antreprenorial prin înlocuirea proceselor stresante, costisitoare și consumatoare de timp cu proceduri simple și rapid de parcurs, la costuri foarte mici.

 

 

Parallax

Vizualizari
4001
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 408
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri