Răzvan Tătaru

Și persoanele fizice pot trimite acum colete prin easybox

Sameday easybox

Sameday, compania de curierat, deschide rețeaua easybox pentru trimiteri de colete de către persoanele fizice, prin lansarea unui nou serviciu, potrivit unui comunicat transmis, marți, StartupCafe.ro.

Serviciul „Sameday easyway” permite trimiterea de colete către orice destinație din țară, prin intermediul rețelei easybox.

Utilizatorii pot crea cereri de expediere atât prin aplicația SAMEDAY App, cât și prin site-ul oficial. Serviciul nu necesită imprimarea de etichete, astfel că, după pregătirea coletului utilizatorii trebuie să se prezinte la orice easybox, să introducă sau să scaneze codul de deschidere și să încarce coletul.

Beneficiile enunțate de companie sunt:

  • libertatea de a trimite colete fără nevoia de etichete tipărite, în orice moment și către orice destinație, beneficiind în continuare de avantajele rețelei extinse de easybox-uri;
  • livrare locker to locker disponibilă 24 de ore din 24;
  • ușurința de utilizare și monitorizare în timp real prin aplicație sau pe site.

Noul serviciu a fost dezvoltat ca urmare a atractivității crescute easybox și a nevoii de susținere a creșterii segmentului de economie circulară. În intervalul ianuarie - septembrie 2023, volumul de colete livrate în easybox a atins 26 de milioane, o creștere de peste 40% față de aceeași perioadă din 2022.

Sameday a extins rețeaua easybox în ultimii ani, care a atins numai în România 3.910 lockere, potrivit datelor companiei.

Cu lansarea noului serviciu am pus în mișcare o revoluție în felul în care persoanele fizice trimit colete. «SAMEDAY easyway» este expresia angajamentului nostru de a face experiența de trimitere a coletelor simplă, ușoară și eficientă pentru fiecare client. Ne propunem să transformăm fiecare trimitere într-o călătorie fără griji și promitem să continuăm să transformăm modul în care oamenii trimit și primesc colete”, a spus Lucian Baltaru, CEO Sameday Group.

În continuare, Sameday își propune să extindă gama de servicii de trimitere oferite consumatorilor, prin diversificarea metodelor de trimitere și primire a coletelor, precum și prin extinderea internațională a serviciului.

În curând, utilizatorii serviciului vor avea posibilitatea de a realiza trimiteri din easybox către o adresă și chiar de la o adresă la alta, iar în viitor serviciul va permite realizarea de trimiteri între persoanele fizice din România, Ungaria și Bulgaria, țările în care compania românească de curierat este prezentă.

Parallax

Vizualizari
1768
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri