Denisa Crăciun

Mircea Căpățînă, co-fondator SmartBill, numit advisor la platforma crypto Tokero

Mircea Căpățînă - advisor TOKERO

Mircea Căpățînă, co-fondatorul softului românesc de facturare și contabilitate SmartBill, se alătură exchange-ului de criptomonede Tokero ca advisor pe segmentul conturi crypto pe firmă.

Antreprenorul are o experiență de 16 ani în piața IMM-urilor din România, ca marketer și investitor.

„Am văzut în Tokero un jucător serios, care an de an progresează. Simt că pot contribui în accelerarea acestui progres în special în zona dedicată IMM-urilor, de care se leagă întreaga mea experiență profesională de 16 ani. Nu sunt cel mai mare fan al criptomonedelor, din cauza riscurilor date de volatilitate și de lipsa reglementărilor, dar știu că universul crypto va fi parte din viitorul nostru. Mă bucur să am șansa să aduc o contribuție într-o companie neutră care are tracțiune tot mai mare în rândul antreprenorilor”, declară Mircea Căpățînă.

Acum, fondatorii business-ului crypto românesc, Marius Morra și Sabin Simionescu vor dezvolta în cadrul companiei și un Board of Advisors cu colaboratori specializați.

„Cu Mircea am corespondat încă din 2017, din faza de planificare a Tokero și ne-a oferit întotdeauna sfaturi prețioase bazate pe o experiență vastă în lucrul cu small and medium enterprises, exact segmentul pe care îl targetăm și noi. Buna noastră comunicare și faptul că activăm împreună în digital ne fac să plecăm la drum cu încrederea că vom reuși să traducem cât mai bine achizițiile crypto pe firmă. În plus, pragmatismul lui și entuziasmul nostru ne vor ajuta să facem lucrurile în parametri cât mai echilibrați, mai buni și mai ușor de înțeles pentru toate categoriile de clienți, inclusiv pentru contabili, prin consiliere în tratamentul financiar și juridic al achiziției de criptomonede”, spune CEO-ul și co-fondatorul Tokero, Marius Morra.

Parallax

Vizualizari
963
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri