Denisa Crăciun

Exchange-ul crypto românesc Tokero deschide o nouă rundă de finanțare

Fondatorii companiei Tokero

Exchange-ul crypto românesc Tokero deschide a doua rundă de finanțare, cu target în zona de fonduri de investiții și investitori de tip angel.

Compania cu afaceri de 2,5 milioane de euro și un volum de tranzacții de 75 milioane de euro în 2021, a avut o primă rundă de finanțare la începutul lui 2021, „la o evaluare medie de 5 milioane de euro”, după cum susținea pe atunci.

Acum, compania spune că a ajuns la o evaluare de 15 milioane de euro.

Business-ul crypto românesc lansat de Marius Morra și Sabin Simionescu deschide, din 10 noiembrie, o rundă de 300.000 euro pentru Tokero Community, timp de două săptămâni.

„În urma unor discuții cu membri importanți din comunitatea noastră, în special din Tokero Pro, am luat în calcul repartizarea unei alocări de 300.000 euro în comunitatea Tokero, alocare împărțită în 50 de tickete de la 2.500 euro până la 50.000 euro. Este cel mai probabil ultima ocazie prin care se pot achiziționa participații ca persoană fizică, deoarece suntem în stadiu avansat de discuții cu mai multe VC-uri. Profităm de faptul că acest gen de negocieri durează chiar și câteva luni bune, astfel că lansăm acum această rundă <Blitz> în comunitate. Runda este planificată să înceapă pe 10 noiembrie 2022 și să dureze două săptămâni, până pe 24 noiembrie”, precizează Marius Morra - CEO și co-fondator Tokero.

În prezent compania are două linii de business care au generat venituri totale de 2.5 milioane euro în 2021: Exchange-ul de criptomonede și Launchpad-ul prin care lansează proiecte noi. 

Compania are în plan să lanseze propriul token utilitar - Tokero Token – pe modelul $BNB de la Binance, $CRO de la Crypto.com îmbinat cu $POLS, tokenul nativ al launchpadului Polkastarter.

Exchange-ul de criptomonede a început deja acțiunile pentru listarea la bursă și vrea ca în 2023 să se extindă internațional.

Parallax

Vizualizari
533
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri