Denisa Crăciun

Un mare lanț de săli de fitness din România mai cumpără două centre, unul în Sibiu, altul în Galați

Thumbnail

Un mare lanț de săli de fitness din România achiziționează alte două centre de fitness în Sibiu și Galați, după ce în urmă cu câteva luni scriam pe StartupCafe.ro că a preluat o sală de sport din zona pieței Domenii din București și încă două în Pitești.

Lanțul de săli de fitness din România Stay Fit Gym a anunțat, joi, într-un comunicat către StartupCafe.ro, că preia integral cele două centre de fitness în Sibiu și Galați.

Centrul de fitness achiziționat în Sibiu a fost deținut de Habit30. În perioada următoare, centrul va intra într-un proces de renovare completă, care presupune înlocuirea echipamentelor și amenajarea vestiarelor.

Compania estimează că lucrările vor fi finalizate până la începutul lunii octombrie.

De asemenea, tot în luna octombrie, Stay Fit Gym va deschide un al doilea centru de fitness în Sibiu.

Suprafața totală a celor două centre este de aproximativ 1.500 mp, iar valoarea investițiilor efectuate de lanțul de săli de fitness în Sibiu, pentru renovarea centrului de fitness achiziționat și pentru deschiderea noului centru, este de aproximativ 5 milioane de lei.

Compania intenționează să deschidă și cel de-al treilea centru în Sibiu, la începutul anului viitor, și încă unul în Galați.

„Suntem încântați de achiziționarea celor două centre și ne dorim să continuăm acest proces de creștere. Tranzacțiile anunțate astăzi reprezintă o nouă etapă din expansiunea și transformarea Stay Fit Gym într-un brand național, pornit din România și dezvoltat în mod accelerat cu sprijinul unui fond de investiții format din antreprenori români, Morphosis Capital. Până la finalul anului avem în vedere să mai deschidem noi centre de fitness, atât organic, cât și prin achiziții, în București, Pitești, Sibiu, Galați, dar și în orașe noi, precum Brașov, Buzău, Craiova și Râmnicu Vâlcea. Abordarea noastră la nivel de centre se bazează pe promovarea unui stil de viață sănătos, prin oferirea de echipamente premium și condiții excelente de antrenament la prețuri accesibile pentru toate categoriile de vârstă,” a declarat Alexandru Lascăr, CEO al Stay Fit Gym.

De celaltă parte, centrul de fitness din Galați a fost achiziționat de la OneGym. Locația aflată în centrul orașului urmează să fie renovată în perioada următoare.

Valoarea totală a investițiilor efectuate de companie în Galați se ridică la circa 7,5 milioane de lei.

Acum, odată cu cele două achiziții, Stay Fit Gym estimează venituri de 20 de milioane de lei pentru întreg anul 2022.

De asemenea, compania a înregistrat o creștere exponențială și la nivelul numărului de abonați – de la aproximativ 3.800 la începutul anului, la peste 10.000 de membri în august 2022.

Parallax

Vizualizari
631
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri