Denisa Crăciun

eMAG finalizează fuziunea cu un important comerciant online din Ungaria. Clienții pot comanda de pe o platformă comună

Thumbnail

Clienții din Ungaria pot comanda de pe o platformă comună, eMAG.hu, după ce fuziunea eMAG și Extreme Digital, unul dintre cei mai importanți comercianți online din țara vecină, a intrat în etapa finală, conform unui comunicat transmis, marți, StartupCafe.ro.

Astfel, peste 2 milioane de clienți din Ungaria pot să acceseze aproape 4 milioane de produse de pe eMAG.hu, inclusiv prin aplicația mobilă eMAG, a transmis compania.

În 2022 eMAG, împreună cu firma de curierat Sameday, vor extinde și rețeaua easybox din Ungaria de la 450 la 700 de unități.  

Livrarea va fi accelerată odată cu finalizarea investiției în valoare de 100 de milioane de euro în primul depozit eMAG din afara României, situat în Dunaharaszti, lângă  Budapesta, la începutul lui 2023.

eMAG, care citează firma de cercetare de piață GKID, susține că este liderul sectorului de comerț online din Ungaria.

La acest lucru contribuie platforma eMAG Marketplace locală, unde activează și peste 2.000 de parteneri români, care realizează mai mult de 40% din veniturile platformei.

„Ne bucurăm că am ajuns în etapa în care activăm sub un singur brand, pe o platformă comună, și că le putem oferi clienților noștri din Ungaria o experientă de shopping superioară și servicii de livrare mai rapidă, cu ajutorul tehnologiei și al know-how-ului dezvoltate în România. Acest nou pas în dezvoltarea internațională a eMAG ne susține în strategia noastră de a crea cel mai mare ecosistem de ecommerce din regiune, prin oferirea unei game mai variate de produse și prin dezvoltarea de servicii care răspund nevoilor în continuă transformare ale clienților noștri din toate țările în care activăm”, spune Daniel Spiridon, VP Business Development & Strategy eMAG.

În vederea extinderii internaționale, care reprezintă un pilon de creștere pentru dezvoltarea companiei, eMAG a demarat anul trecut un plan de investiții de 785 milioane de lei pe următorii doi ani.

Parallax

Vizualizari
361
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri