Denisa Crăciun

București: Cartier cu 5.000 de locuințe „premium accesibile”, planificat de One în Sectorul 4

bucuresti

Firma românească de imobiliare One United Properties achiziționează un teren de 21 de hectare în Sectorul 4 și intenționează să dezvolte un cartier cu 5.000 de locuințe „premium accesibile”.

Compania listată la Bursa de Valori București (BVB: ONE) anunță, joi, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro încheierea unui memorandum de înțelegere pentru achiziționarea unui teren de 21 de hectare „situat la câteva minute de mers cu mașina de parcurile Tineretului şi Carol şi la distanță de mers pe jos de stația de metrou Eroii Revoluției”, în sectorul 4 al Capitalei.

Prin această tranzacție, One susține că vrea să intre pe un nou subsegment, cel al „locuințelor premium la prețuri accesibile”.

„De la IPO-ul nostru din 2021, One United Properties a înregistrat o creștere remarcabilă, determinată de cererea ridicată pentru oferta noastră rezidențială premium, după cum o demonstrează succesul unor dezvoltări precum One Cotroceni Park și One Lake District. Înțelegând nevoia de locuințe de înaltă calitate, dar accesibile în București, suntem încântați să ne extindem în subsegmentul superior al pieței de masă. Această mișcare este un răspuns strategic la tendințele pieței și la cererea tot mai mare de opțiuni sustenabile și accesibile de locuit. Avem în vedere această dezvoltare ca fiind mai mult decât o colecție de locuințe; aceasta va fi cea mai mare dezvoltare din istoria companiei noastre, întruchipând ambiția noastră de a crea o comunitate dinamică și sustenabilă, care să stabilească noi standarde în sectorul imobiliar”, susține Victor Căpitanu, co-CEO al One United Properties.

Noua dezvoltare vizează aproximativ 5.000 de unități, planificate ca un cartier autosustenabil.

„Angajamentul nostru față de dezvoltarea rezidențială de lux și high-end rămâne neschimbat, deoarece dezvoltările exclusiviste vor continua să diferențieze One United Properties pe piața rezidențială locală. Cu toate acestea, pe măsură ce continuăm să livrăm proprietăți selecte, ultra-high-end, viziunea noastră strategică se extinde pentru a include dezvoltări la scară extinsă, concepute pentru a satisface nevoile clasei de mijloc în creștere a Bucureștiului și pentru a transforma Capitala”, a spus Andrei Diaconescu, co-CEO al One United Properties.

Prima fază a proiectului ar putea fi finalizată în 2028.

Parallax

Vizualizari
3190
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri