Denisa Crăciun

Black Friday 2021 la Elefant.ro. Ce produse vor avea reduceri

Thumbnail

Magazinul online elefant.ro spune că de Black Friday și Singles’ Day, evenimente pe care le organizează în fiecare toamnă, clienții săi vor economisi 4 milioane de lei. 

Ce produse vor fi la reducere pe elefant.ro

  • Peste 650.000 de cărți în română și engleză vor avea reduceri de până la 80%.
  • Peste 100.000 de cărți pentru copii vor beneficia de discounturi de până la 70%.
  • Parfumuri și produse cosmetice variate pot fi cumpărate la reduceri de până la 75%.
  • Jucăriile vor avea reducere de până la 60%.
  • Ceasurile și accesorii fashion vor avea discounturi de până la 90%.
  • Categoria Vinuri și gourmet va avea oferte cu până la 50% reducere.

Retailerul online organizează Singles’ Day pe 11 noiembrie și Black Friday în perioada 12 – 14 noiembrie și estimează că va avea peste 2 milioane de vizite și peste 100.000 de clienți care vor cumpăra produse la reducere.

„De Black Friday, la elefant.ro ne-am concentrat toate resursele către clienți. Dăm startul cu Singles’ Day și vom continua cu Black Friday, perioadă în care, practic, vom transfera 4.000.000 lei către clienții noștri, ajutându-i să economisească prin promoțiile pregătite în aceste zile”, spune Sergiu Chircă, CEO elefant.ro.

„Aceste evenimente reprezintă 10% din toate vânzările elefant.ro dintr-un an și aproximativ cât vindem într-o lună obișnuită”, susține Călin Spiridon, Marketing Manager la elefant.ro.

El a mai spus că în acest an „oferim un discount de 10% la 2 apartamente” dintr-un complex din București, iar oferta va fi valabilă doar pe elefant.ro și exclusiv în perioada menționată.

elefant.ro este unul dintre cei mai mari retaileri online din România, oferind clienților o gamă extinsă de produse cu livrare prin curier, în propria rețea de showroom-uri, precum și prin partenerii strategici, la nivel național. Fondat în 2010, Elefant s-a extins și în afara țării deschizând o filială  la Chișinău, în Republica Moldova - magazinul online local elefant.md.

Parallax

Vizualizari
193
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri