Raluca Abrihan

Magazinul online Elefant.ro lansează un marketplace. Cine va putea vinde pe noua platformă

Thumbnail

Magazinul online Elefant.ro lansează soluția Elefant Marketplace, un instrument prin care atât micile firme cu profil comercial, cât și retailerii mai mari, se pot alătura ca parteneri pentru a vinde online și pentru a avea acces la serviciile de logistică ale elefant.ro.

“Încercăm să oferim românilor cât mai multe posibilități de aprovizionare în această perioadă, dar și să venim cu o soluție pentru acele afaceri mici, preponderent offline, care nu își pot vinde produsele în această perioadă pentru că nu au avut timp sau suficiente resurse pentru a investi într-un canal de vânzare online. La elefant.ro avem deja toată infrastructura necesară pentru a-i ajuta”, spune Ion Sturza, Președinte al Consiliului de Administrație Elefant Online SA.

Companiile, fie ele la început de drum, fără site propriu, dar și magazinele online care vor să își dezvolte afacerea pot să se înscrie ca parteneri în Elefant Marketplace începând de astăzi.

“Proiectul Elefant Marketplace era deja în lucru, dar estimam o lansare către final de an. Am considerat însă că acum este prioritară conectarea celor două milioane de clienți ai noștri cu acele afaceri care suferă în această perioadă”, completează Sergiu Chircă, CEO la elefant.ro.

Partenerii Elefant Marketplace vor avea acces la platforma online elefant.ro pentru expunerea produselor, iar livrarea se va efectua momentan cu ajutorul firmelor mari de curierat din România. După încetarea stării de urgență, comenzile din marketplace vor putea fi ridicate și din punctele de livrare elefant.ro.

Pentru partenerii săi, elefant.ro se va ocupa de preluarea comenzilor, facturarea și ambalarea produselor, eliberarea AWB-urilor și livrarea coletelor, dar si de procesarea eventualelor retururi.

Parallax

Vizualizari
2820
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri