Redacția StartupCafe.ro

Marcel Ciolacu: Măsurile fiscale ar putea fi puse în transparență săptămâna aceasta. Ce spune despre tichetele de masă

amnistie

Premierul Marcel Ciolacu a anunţat, luni, că săptămâna aceasta vor fi publicate în transparenţă publică, pe site-ul Guvernului, măsurile fiscale pe care urmează să îşi asume răspunderea în Parlament, relatează News.ro. 

El a mai precizat că a fost o propunere în coaliţia de guvernare ca tichetele de masă să fie acordate în bani. „Nu vorbim de voucherele de vacanţă, acelea vor fi emise şi vom încerca prin Poşta Română, vedem, prin sistemul public”, a completat el. 

„După ce ieşim cu ele în transparenţă. Cred că săptămâna aceasta vor fi ridicate pe site-ul Guvernului, în transparenţă. Apoi îşi iau avizele prin şedinţa de Guvern, apoi sunt înaintate Parlamentului. Procedura e o săptămână, două. Nu o să fie nimic ascuns. Am mai auzit că vreau să îmi facă cineva o moţiune de cenzură, dar de fapt e o şmecherie, că nimeni să nu ştie ce e acolo. Fals! Vor fi şi zile pentru amendamente”, a explicat Marcel Ciolacu, întrebat, luni, într-o conferinţă de presă, când îşi va asuma răspunderea în Parlament pe măsurile fiscale.

Şeful Guvernului a mai spus că a existat propunerea în coaliţie ca tichetele de masă să fie acordate în bani.

„Este o propunere, deoarece companiile care emit aceste tichete au ajuns totuşi la un comision destul de mare, din punctul meu de vedere, 3% la emitere, 3% la colectare, din informaţiile pe care le am eu. Dacă nu înţelegem că nu putem să avem profit excepţional şi poate şi încadrat cu 1% şi avem doi angajaţi, eu astfel de şmecherii nu le mai accept şi atunci voi lăsa alternativă. Nu vorbim de voucherele de vacanţă, acelea vor fi emise şi vom încerca prin Poşta Română, vedem, prin sistemul public”, a punctat liderul PSD.

Parallax

Vizualizari
3744
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.96

publishing: 3.09

expertise: 0.08

rating: 1.594

Articole publicate : 1, 038
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri