Smile Media

YZZY - radiografia unui retailer de telefoane second hand

yzzy

Studiile arată că pentru achiziția unui iPhone 14 Pro nou un român trebuie să muncească aproximativ 33,5 zile. Telefoanele noi nu mai sunt de mult un must have.

În ultimul an s-au înregistrat vânzări record pentru telefoanele mobile la mâna a doua. Asta pentru că asistăm la schimbări majore în ceea ce privește tendințele de cumpărare. Avem o nouă generație de cumpărători, mai atenți la sustenabilitate, care preferă varianta telefoanelor mobile pre-owned. Nu de orice fel, nu pentru că ar avea pretenții scăzute, ci pentru că este mai convenabil. În anumite condiții, desigur.

Un start-up sucevean, este exemplul concret al interesului crescut pentru smartphone-uri la mâna a doua. Într-un singur an prin intermediul platformei s-au vândut telefoane mobile în valoare de peste 800.000 de euro. De asemenea, magazinul online se laudă și cu o rată de retur de 1%, un procent excelent având în vedere că peste 2000 de clienți au făcut cel puțin o achiziție de pe yzzy.ro.

Ce face Yzzy diferit și convenabil pentru public? Mizează pe win-win, pe un deal convenabil pentru ambele părți. Mai mult decât atât, eficientizează tot procesul de vânzare-cumpărare. Face totul să fie mai simplu, rapid, dar și sigur, pentru că oferă garanții și orice vânzare sau cumpărare este precedată de o serie de verificări și proceduri. În plus, cei interesați de vânzarea sau cumpărarea telefoanelor mobile la mâna a doua au interes și în practica prețului corect.

Vinde sau cumpără telefoane mobile second hand verificate, o soluție pentru publicul larg

”Publicul larg preferă telefoanele la mâna a doua, indiferent că vorbim de adolescenți, pasionați de gadgeturi, de business și nu numai, mai ales dacă au garanția că totul este verificat. Obțin un deal convenabil și parcurg easy toată procedura online. Platforma noastră a devenit deja reprezentativă pentru piața de smartphone-uri și gadgeturi second-hand marca Apple, Samsung, Xiaomi.” - declară Ionuț Dumitraș, fondatorul companiei

O diferență notabilă față de concurență se referă la serviciile complete oferite, la platforma multifuncțională, fiind portal atât pentru vânzare, cât și pentru cumpărare. Oricare ar fi parcursul, clientul beneficiază de asistență pre și post vânzare, de plată rapidă, în maxim 24 de ore. Ceea ce cumpără este mai întâi de toate validat de echipa tehnică, care face o amănunțită analiză din punct de vedere tehnic și estetic.

Cum funcționează magazinul online

În funcție de ceea ce este interesat să facă, să vândă sau să cumpere, clientul este direcționat către secțiunea specifică. Urmează pașii de evaluare, știe din start care este prețul estimativ pe care îl poate obține pentru vânzarea unui telefon mobil și rezolvă în timp util totul. Nu se întâlnește cu un potențial client, nu negociază cu nimeni, practic nu pierde timp.

De partea cealaltă, cei care doresc să cumpere un telefon la mâna a doua sunt încântați de ușurința procedurii. Plus, au condiții similare cu achiziția făcută în magazinele clasice. Primesc garanție un an, telefoanele sunt livrate în condiții excelente. Oferta este și ea generoasă, cuprinzând branduri de telefoane mobile de ultimă generație, modele de Samsung, iPhone sau Xiaomi.

Planurile sunt mărețe, piața încă are un potențial neexploatat. Câteva dintre direcțiile de dezvoltare ale companiei pentru 2023 țin de extinderea gamei de gadgeturi disponibile și diversificarea brandurilor comercializate.

Articol susținut de YZZY

Parallax

Vizualizari
343
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 378
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri