Redacția StartupCafe.ro

Ce spune Apple despre radiațiile înregistrate pe iPhone 12

iPhone 12

Apple respinge rezultatele franceze în legătură cu absorbția de radiații și argumentează că iPhone 12 a fost certificat ca fiind în conformitate cu standardele globale de radiaţie, potrivit CNBC, preluată de News.ro.

Gigantul american susține că a furnizat autorității franceze ANFR mai multe rezultate de laborator ale sale şi ale unor terțe părți independente, care demonstrează conformitatea cu toate reglementările şi standardele SAR aplicabile din lume.

Reacția vine în urma rezultatelor autorității de supraveghere a radiațiilor din Franța, care constau într-o absorbţie a energiei electromagnetice de către organism la 5,74 W/Kg în timpul testelor. Acestea simulează când telefonul este ţinut în mână sau ţinut în buzunarul pantalonilor, situație în care standardul european este de 4,0 W/Kg.

Autoritatea de supraveghere a suspendat vânzările acestui telefon în Franța în urma testelor. Aceasta a spus că se aşteaptă ca Apple ”să folosească toate mijloacele disponibile pentru a pune capăt neconformităţii”, iar o lipsă de acţiune ar duce la rechemarea device-urilor iPhone 12 deja vândute.

Apple a spus că respinge rezultatele evaluării ANFR și că va colabora cu agenția pentru a demonstra că telefoanele sunt conforme.

Parallax

Vizualizari
1149
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.596
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.97

publishing: 3.09

expertise: 0.08

rating: 1.596

Articole publicate : 1, 043
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri