Claudiu Zamfir

Mici producători de legume și fructe din piețe livrează prin aplicația Tazz by eMAG

Thumbnail

Micii producători de legume, care vând în piețe, pot să livreze consumatorilor acasă prin aplicația Tazz by eMAG, a informat, marți, platforma deținută de compania de comerț online eMag.

Platforma de livrări a deschis o nouă categorie, „Taraba digitală”, și spune că livrează rapid legume și fructe proaspete direct de la micii producători din piețe, în urma unui parteneriat cu eAgricultor.

Până acum s-au înscris pe platformă 35 de producători locali. Consumatorii au la dispoziție un sortiment de 26 de legume din care pot alege, printre care roșii, castraveți, ardei gras, vinete, varză, cartofi, ceapă sau usturoi, precum și mai multe sortimente de fructe.

Produsele provin din toate regiunile țării, în funcție de specificul solului și al climei. De exemplu, în sezon, strugurii sunt achiziționați de la producători din zona Moldovei sau împrejurimi, roșiile vin de la Băleni Sârbi, județul Dâmbovița, ardeii din zona Olteniei, cartofii de la Lungulețu, județul Dâmbovița, iar pepenii din județul Dolj, din celebrul Dăbuleni.

Într-o primă fază, legumele și fructele sunt disponibile pentru comandă utilizatorilor din sectorul 6 al Capitalei. În următoarele săptămâni, oferta va fi extinsă în tot Bucureștiul, iar apoi în celelalte orașe  unde este prezent Tazz by eMAG. Parteneriatul cu eAgricultor își propune, în același timp, să extindă accelerat numărul producătorilor angrenați în proiect.

„Vrem să contribuim la starea de bine a oamenilor, aducându-le pe platformă opțiuni extinse de hrană sănătoasă. Ca parte a dezvoltării noastre accelerate, ne propunem ca prin acest nou parteneriat cu eAgricultor să aducem cât mai mulți producători români pe platforma Tazz by eMAG și să susținem astfel gustul local,” a spus Mihai Brenda, CCO Tazz by eMAG.

Parallax

Vizualizari
441
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri