Adi Iacob

Microsoft investește 1 miliard de dolari în Polonia

Thumbnail

Microsoft a anunțat că va investi 1 miliard de dolari pentru deschiderea unui centru de cloud computing în Polonia, ca parte a planului său la nivel global de a oferi startup-urilor, antreprenorilor, IMM-urilor și autorităților servicii cloud securizate. 

Microsoft și furnizorul intern de cloud Chmura Krajowa au semnat un acord strategic pentru a oferi expertize în transformarea digitală și acces larg la soluții cloud în toate industriile din Polonia, potrivit unei postări pe blogul companiei.

„Sunt mândru să anunț investiția noastră de 1 miliard de dolari în continua transformare digitală a Poloniei și dezvoltarea «Polish Digital Valley». Anunțul de astăzi se bazează pe prezența noastră de aproape 30 de ani în țară. 

Serviciile de cloud la scară globală ale Microsoft din Polonia vor permite o utilizare din ce în ce mai largă, o implementare mai rapidă și mai multe avantaje pentru acele instituții publice și companii din sectoarele critice, alături de înfloritoarea comunitate de startup-uri din Polonia", a declarat Jean-Phillippe Courtois, vicepreședinte executiv și președinte, Microsoft Global Sales, Marketing and Operations.

Microsoft își propune să ofere sprijin pentru competențele digitale ale a aproximativ 150.000 de angajați. IT-iști, profesori și studenți pentru a sprijini transformarea digitală a organizațiilor. Potrivit reprezentanților companiei, Microsoft urmărește să crească competitivitatea afacerilor poloneze de pe piață și să ajute angajații polonezi să inoveze și să implementeze cu succes strategiile de transformare digitală bazate pe cloud a organizațiilor lor.

"Această investiție va oferi un sprijin puternic pentru succesul continuu al fondului de talent pentru dezvoltatori din Polonia și nu numai, creând oportunități de învățare pentru aproximativ 150.000 de angajați, parteneri și studenți”, a menționat Jean-Phillippe Courtois.
 

Parallax

Vizualizari
726
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri