Redacția StartupCafe.ro

Meta lansează un generator de imagini cu inteligență artificială

Meta-logo

Utilizatorii vor putea crea imagini cu ajutorul inteligenței artificiale prin „Imagine with Meta”, un generator de imagini, care este disponibil și în produsele companiei.

Compania lui Mark Zuckerberg a lansat o platformă web de sine stătătoare care lasă utilizatorii să genereze imagini pe baza unei descrieri introduse, potrivit News.ro.

Pentru moment, numai utilizatorii din Statele Unite pot folosi site-ul „Imagine with Meta. Generatorul oferă patru imagini bazate pe descriere, marcate cu un „watermark” vizibil.

Meta spune că, pe viitor, va folosi un „watermark” invizibil, care nu poate fi eliminat într-un program de editare grafică, pentru a identifica imaginile create cu ajutorul AI-ului.

„Imagine with Meta” este bazat pe modelul IA de imagini și videoclipuri Emu, introdus acum câteva luni, potrivit unei postări oficiale de pe blog.

Pentru a putea folosi generatorul, utilizatorii trebui să-şi creeze şi să se logheze cu un cont Meta, care este separat, dar poate fi creat pe baza unui cont de Facebook sau Instagram.

Totodată, compania lui Zuckerberg a mai anunțat noi funcții pentru asistentul Meta AI, inclusiv integrarea cu „Imagine” în conversațiile individuale și de grup în Messenger, Instagram și WhatsApp.

Parallax

Vizualizari
153
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.594
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.96

publishing: 3.09

expertise: 0.08

rating: 1.594

Articole publicate : 1, 018
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri