Claudiu Zamfir

Huawei vinde mașini electrice în China. Prețul și autonomia

Thumbnail

Compania chineză de tehnologie Huawei a făcut un parteneriat cu un producător auto și va începe să vândă în China și mașini electrice, a informat gigantul tech, într-un comunicat transmis marți StartupCafe.ro, în care menționează prețurile și specificațiile vehiculelor.

Mașinile produse de compania auto chineză SERES includ tehnologii Huawei și vor fi disponibile, începând cu 21 aprilie 2021, pe piața chineză în două modele:

 • SERES SF5 - 4WD (trațiune 4x4) la prețul de aproximativ 32.000 de euro (mai exact 246.800 de yuani)
 • SERES SF5 - 2WD (tracțiune 2x4) la prețul de aproximativ 28.000 de euro (216.800 de yuani).

Principalele specificații tehnice SERES SF5 declarate de Huawei:

 1. SERES SF5, echipat cu HUAWEI DriveONE Three-in-One Electric Drive va avea autonomie de funcionare cu un plin de acumulator de 180 km în modul electric pur pentru. De asemenea, autonomia ajunge la 1.000 km în modul de autonomie extinsă pentru călătorii pe distanțe lungi - susține Huawei.
 2. Accelerație: 0-100 km / h în 4,68s.
 3. Șasiu ușor din aluminiu.
 4. Sistem avansat de suspensie.
 5. Soluțiile HUAWEI HiCar permit utilizatorilor să comute între aplicațiile de telefonie mobilă și panoul central de control al mașinii, oferind acces la navigație, muzică și multe altele.
 6. Control vocal interactiv, permițând utilizatorilor să se concentreze pe condus.
 7. HUAWEI HiCar conecta cu ușurință mașina la alte dispozitive inteligente, astfel încât utilizatorii din mașină să poată activa acasă, aparatul de aer condiționat, televizorul și alte dispozitive.
 8. Sistem audio surround tridimensional cu 11 boxe.
 9. SERES SF5 are un mod de reîncărcare de urgență, de la vehicul la vehicul (vehicle –to-vehicle, V2V), care poate furniza energie vehiculelor izolate în zone greu accesibile. De asemenea, mașina este prevăzută cu modul de alimentare cu energie vehicul la încărcare (vehicle-to-load, V2L) pentru aparate radio și alte echipamente.
 10. Standardele de design de siguranță de 5 stele, cu un corp realizat din oțel termoformat de 1500Mpa, cu rezistență ultra-mare, robust și fiabil.
 11. Conducere asistată automată la nivel L2 +, asistență la trafic aglomerat.
 12. Scaunele din față ale mașinii sunt sport și sunt dotate cu funcții de ventilație, încălzire și masaj.
 13. Disponibil în 4 culori - Deep Ocean Blue, Charcoal Black, Pearl Pearl și Titanium Silver Grey - împreună cu Midnight Black, Garnet Red și Ivory White pentru ornamentele interioare.

 

Parallax

Vizualizari
1199
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri