Constantin Pescaru

Noul laptop Samsung Galaxy Book Pro: preț și specificații

Thumbnail

Samsung a lansat seria de laptopuri Galaxy Book Pro, care promite o experiență integrată cu smartphone-urile producătorului sud-coreean, combinând portabilitatea cu performanța.

Acestea se bazează pe ecosistemul Galaxy și au fost create având în minte utilizatorul de dispozitive mobile, potrivit comunicatului oficial al companiei.

Toată tehnologia Samsung are ca scop crearea unor noi moduri de a rămâne conectat și ajutarea oamenilor să-și trăiască viața la maximum: „Noua serie Galaxy Pro Book oferă adevărata tehnologie de mobile computing pentru lumea conectată în care trăim, combinând portabilitatea cu o conectivitate fără frontiere, mărind astfel și mai mult familia Galaxy”, spune Dr. TM Roh, care conduce divizia de Comunicații Mobile a Samsung.

Galaxy Book Pro și Book Pro 360 sunt disponibile în câte două variante - cu ecran cu diagonala de 13 și respectiv 15 inci. Ele funcționează excelent împreună cu alte dispozitive din gama Galaxy, precum și cu obiectele conectate la internet (Internet of Things)  - prin urmare, vei avea acces facil la tot ce ai nevoie, de pe orice gadget, îmbunătățind considerabil fluxul de lucru și ducând divertismentul la un alt nivel.

Pentru seria Galaxy Pro Book, Samsung a colaborat cu Intel și Microsoft, astfel încât laptopurile și smartphone-urile să funcționeze perfect împreună, grație sistemelor de operare, fără a sacrifica performanța pentru portabilitate.

Galaxy Book Pro și Book Pro 360: Universul Galaxy e și mai mare

Noile laptopuri de la Samsung au o durabilitate de tip „military grade”, fiind realizate din aluminiu din seria 6000 - același aliaj pe care îl folosesc producătorii din domeniul aerospațial din întreaga lume. De asemenea, sunt foarte compacte și ușoare. De exemplu, Galaxy Book Pro de 13 inci căntârește doar 0,87 kg, având o grosime de 11,2 mm.

Galaxy Book Pro și Galaxy Book Pro 360 au o baterie care te ține toată ziua și beneficiază de încărcare rapidă.

Producătorul sud-coreean promite că poți transforma orice loc într-un birou mobil, cinema sau cameră de conferințe - fără întreruperi - grație conexiunilor LTE4 și 5G. De asemenea, laptopurile au parte de Wi-Fi 6E, astfel că te vei bucura de o lățime de bandă mai mare și o conexiune la internet mai puternică și mai stabilă.

În premieră pentru Samsung, laptopurile au un display Super AMOLED, tehnologie care se găsește acum în tot universul Galaxy. Aceasta controlează nivelul luminii albastre pentru a proteja ochii utilizatorului, în timp ce funcția Intelligent Color Engine adaptează și optimizează culorile în funcție de ceea ce faci pe laptop. 

Samsung s-a gândit și la experiența audio, nu doar la cea vizuală. Astfel, laptopurile sunt dotate cu speakere AKG, ce oferă o calitate înaltă. Iar pentru o experiență și mai captivantă, poți activa funcția Dolby Atmos.

Dincolo de partea hardware care are o performanță solidă (procesor Intel de cea mai nouă generație, de exemplu), și partea de software e realizată în așa fel încât să se plieze pe nevoile oamenilor care trăiesc într-o lume conectată.

Astfel, tastatura a fost regândită pentru o ergonomie mai bună, funcția QuickSearch te ajută să cauți rapid informații prin toate documentele tale, în timp ce Studio Mode te ajută să-ți faci un mini-studio video oriunde te-ai afla, beneficiind de eliminarea zgomotului de fundal și de unelte pentru editare video. Mai mult, Galaxy Book Pro 360 vine și cu stylusul S Pen, care te ajută să-ți iei notițe și să muți fișierele de colo-colo fără efort.

Este ușor să navighezi prin universul Galaxy. De exemplu, îți poți transforma tableta Galaxy Tab în al doilea ecran și poți gestiona de pe laptop cele mai importante lucruri de pe telefon, precum notificările, fotografiile, mesajele și poți să utilizezi cinci aplicații în același timp. De asemenea, poți transfera rapid și sigur fișiere între dispozitivele tale interconectate - sau cu alții. Nu în ultimul rând, poți controla ușor dispozitivele IoT de prin casă prin intermediul unor aplicații.

Laptopurile sunt deja disponibile pentru precomandă, prețul pornind de la 1.000 de dolari.

Thumbnail
Thumbnail

Parallax

Vizualizari
2705
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri