Redacția StartupCafe.ro

Google lansează un nou Chromecast

Chromecast-google

Cel mai nou stick de streaming Google se numeşte Chromecast with Google TV (HD) şi este cel mai ieftin de până acum, potrivit News.ro.

Google a lansat un nou model de Chromecast, care, la 30 de dolari, este mai ieftin nu doar decât versiunea cu 4K, care costă 50 de dolari, dar şi decât primele modele care erau comercializate cu 35 de dolari.

Este un preţ excelent atât prin prisma facilităţilor oferite, cât şi având în vedere contextul economic global, de care multe companii, de la Apple la Sony, au profitat pentru a-şi scumpi produsele.

Cu excepţia faptului că nu are 4K, ci se opreşte la rezoluţia 1080p, noul Chromecast este practic identic cu modelul 4K de 50 de dolari - atât ca design, cât şi în ceea ce priveşte setul de facilităţi oferite.

Cel mai important este că noul Chromecast foloseşte sistemul de operare Google TV, care le oferă utilizatorilor o interfaţă grafică prin care pot accesa nu doar conţinutul video al platformelor de streaming şi local, ci şi aplicaţiile şi jocurile disponibile în magazinul oficial de conţinut.

Tot datorită lui Google TV, cu noul Chromecast abonaţii Stadia au acces la jocurile disponibile în cadrul serviciului de streaming. Pe partea de servicii de streaming video sunt disponibile toate platformele majore, de la Disney+ şi Netflix, la HBO Max şi Prime Video.

Şi, tot la fel ca versiunea 4K, în pachet este inclusă o telecomandă care include un buton pentru Google Assistant, ce poate fi folosit pentru comenzi vocale - inclusiv căutarea filmelor poate fi realizată astfel.

Google nu livrează oficial Chromecast în România. Acesta, la fel ca modelele anterioare, va fi adus de comercianţi din piaţa gri şi va fi vândut semnificativ mai scump decât recomandă producătorul.

Parallax

Vizualizari
656
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.586
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.91

publishing: 3.1

expertise: 0.07

rating: 1.586

Articole publicate : 892
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri