Redacția Startupcafe.ro

Google Maps introduce funcții noi pentru iOS

Thumbnail

Google Maps a lansat 3 funcții noi, care vor fi disponibile pentru iOS: distribuirea locației live chiar din iMessage, dark mode și posibilitatea de a vedea care este situația traficului în timp real.

Prima funcție introdusă este „share live location”. Pentru a distribui o locație live este nevoie să deschideți iMessage și să atingeți butonul Google Maps, iar locul în care vă aflați va fi vizibil pentru ceilalți timp de o oră sau pentru 3 zile, în funcție de cum doriți.

De asemenea, un alt update este posibilitatea de a vedea evoluția traficului dintr-o anumită zonă. Widget-ul vă ajută să puteți selecta locația în care doriți să ajungeți direct din aplicație, iar Google Maps vă va arăta cum se circulă și care sunt condițiile de trafic. 

Probabil mult așteptata îmbunătățire adusă de aplicație este introducerea „dark mode”, disponibilă pentru iOS. Modul întunecat ajută la economisirea bateriei și poate fi activat sau dezactivat manual. 

În 2019, asistentul de călătorie a lansat Live View și a adus indicații de orientare în mersul pe jos cu ajutorul realității augmentate. Această facilitate este disponibilă în locurile în care există imagini Street View, inclusiv în România. 

 

Parallax

Vizualizari
220
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.586
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.91

publishing: 3.1

expertise: 0.07

rating: 1.586

Articole publicate : 892
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri