Răzvan Tătaru

Google introduce instrumente de editare foto cu inteligență artificială pe Google Photos

Magic Editor în Google Photos

Gigantul tech american va oferi câteva instrumente de editare foto cu AI, original apărute pe seria de telefoane Pixel, în aplicația de galerie Google Photos, inclusiv pentru conturile fără abonament One.

Începând cu data de 15 mai 2024, Google va oferi, în aplicația Photos, mai multe funcții de editare cu inteligență artificială a fotografiilor, care au fost disponibile inițial pe seria Pixel, potrivit unei postări de pe blogul oficial.

Astfel, utilizatorii de dispozitive cu Android 8.0/iOS 15.0 sau versiuni mai noi vor putea folosi instrumente ca Portrait light (diferite tipuri de lumină pentru pozele portret), Photo Unblur (claritate pentru fotografiile „încețoșate”) și Magic Eraser („Radiera” Magică; instrument pentru ștergerea elementelor nedorite).

Totodată, funcția Magic Editor de pe seria Pixel 8 va fi disponibilă pe toate telefoanele Pixel, iar utilizatorii cu Android și iOS vor avea o limită de 10 fotografii editate în acest fel, în mod gratuit, lunar.

Pentru utilizarea funcției de „editare magică”, este nevoie de un dispozitiv Android 8.0/iOS 15.0 sau o versiune ulterioară, cu chipset de 64 biți și cu o memorie minimă de 4GB RAM.

Parallax

Vizualizari
115
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri