Denisa Crăciun

FOTO Apple a lansat noile telefoane iPhone 14, precum și Apple Watch 8 și seria nouă de căști. Prețuri și specificații

apple-iphone-14-lansare-2022

Compania americană Apple a prezentat, miercuri seară, noile sale produse, în cadrul evenimentului de toamnă, așteptat de fanii gadgeturilor lansate de gigantul tech: iPhone 14, iPhone 14 Plus, iPhone 14 Pro și Pro Max, Apple Watch Series 8, noua generație de SE, și noile căști AirPods Pro.

Noua generație de iPhone 14 are o durată de viață mai lungă a bateriei. În timp ce iPhone 14 are un ecran de 6,1 inch, varianta Plus are un ecran mai mare, de 6,7 inch. Cele două smartphone-uri vin în 5 culori: midnigt, starlight, albastru, violet și Product Red.

iPhone 14

iPhone 14 și iPhone 14 Plus. Preț și Specificații 

 • Ambele modele, atât iPhone 14, cât și iPhone 14 Plus au un procesor A15 Bionic;
 • Au cameră principală de 12 MP, cu senzor mai mare;
 • Sistemul foto este mult mai puternic, atât pentru camera Main, cât și pentru cea TrueDepth și Ultra Wide, și dispune de Photonic Engine;
 • Modul Cinematic, disponibil în 4K la 30 de cadre pe secundă (fps) și 4K la 24 fps;
 • Au funcții precum Crash Detecion și Emergency SOS via Satelit;
 • Conectivitate 5G.

iPhone 14 - culori
iPhone 14 Plus

Prețul iPhone 14 va începe de la 799 de dolari, în timp ce cel al iPhone 14 Plus va începe de la 899 de dolari.

iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max. Preț și Specificații 

Apple a prezentat azi și iPhone 14 Pro și iPhone 14 Pro Max, cu un nou design, Dynamic Island, care introduce o nouă experiență, precum și funcția Always-On display.

iPhone 14 Pro și Pro Max
iPhone 14 Pro

Ambele telefoane au un procesor A16 Bionic, unul dintre cele mai rapide cipuri de pe smartphone.

 • iPhone14 Pro are o cameră principală de 48 MP, cu senzor quad-pixel și Photonic Engine, ce ajută la imbunătățirea imaginilor care sunt făcute în medii cu luminozitate scăzută;
 • Ambele telefoane dispun de funcția Emergency SOS via satelit;
 • Au funcție Crash Detection;
 • Conectivitate 5G mai bună;
 • Vin în 4 culori: deep purple, silver, gold, space black.
iPhone 14 Pro
iPhone 14 Pro

Telefoanele vor disponibile pentru precomandă începând cu 9 septembrie. Prețul iPhone 14 Pro pornește de la 999 de dolari, iar cel pentru 14 Pro Max de la 1.099 de dolari.

Apple Watch Ultra

Apple Watch Ultra e o serie nouă de ceasuri inteligente, special realizată pentru sportivi. Conform companiei tech americane, gadget-ul e potrivit pentru trasee de anduranță, explorări și activități sub apă.

Vine doar în variantă cellular și costă 799 de dolari, fiind deja disponibil pentru precomandă, începând de astăzi, în SUA.

Apple Watch Ultra

Noua generație de smartwatch are o carcasă de titan, de 49 mm și un display super luminos, din safir. Are o durată de viață a bateriei care ajunge până la 36 de ore, și care se poate extinde la 60 de ore când este în modul de economisire baterie, o nouă setare adăugată de Apple pe ceasul său inteligent.

Există 3 curele disponibile pentru acest tip de ceas – Trail Loop, Alpine Loop și Ocean Band.

 • Dispune de 3 microfoane, pentru a îmbunătăți calitatea apelurilor vocale în toate situațiile;
 • Dispune de funcție crash detection;
 • Are GPS cu o acuratețe mult mai mare;
 • Aplicație Compass  complet schimbată din punct de vedere al design-ului;
 • Are Oceanic+ App și rezistă la 40 de metri adâncime sub apă;
 • Funcție Depth – care măsoară temperatura apei.

Curele Apple Watch Ultra

AirPods Pro

Noua generație de AirPods Pro, a doua din această categorie, dispune de cip H2. Are upgrade-uri importante la funcțiile Active Noise Cancellation și Transparency mode și oferă o experiență Spatial Audio îmbunătățită.

Căștile au acum o durată a bateriei mai lungă, o carcasă de încărcare diferită și vin cu un „control tactil” care permite schimbarea melodiei și adaptarea volumului direct de pe stemul căștii.

AirPods Pro

Pentru persoanele care călătoresc și au nevoie de flexibilitate, căștile pot fi încărcate și cu încărcătorul unui Apple Watch.

Căștile vor fi disponibile pentru precomandă începând cu 9 septembrie și costă 249 de dolari.

AirPods Pro generația a doua

Apple Watch Series 8 și SE

Apple Watch Series 8 are funcție Always-On display și este rezistent la apă, praf și zgărieturi. Dispune de sleep tracking, are senzori mai buni pentru funcția EKG și a introdus o noutate: senzori de temperatură.

Ceasul inteligent are funcție crash detection, o durată a bateriei de până la 18 ore, dar poate ajunge până la 36 de ore. 

Apple Watch Series 8 sunt făcute din două materiale, aluminiu și oțel și vin în două mărimi: 41 mm și 45 mm, fiind compatibile cu toate tipurile de curele.

Varianta din aluminiu vine în 4 culori: starlight, midnight, silver și product red, iar cea din oțel vine în silver, graphite și gold.

Pentru varianta GPS, prețurile pornesc de la 399 de dolari, iar pentru cea cellular de la 499 dolari.

Apple Watch Series 8

De cealaltă parte, noua generație de Apple Watch SE menține același design al carcasei, care are două dimensiuni, 40 mm și 44 mm. Ceasul vine în 3 culori: midnight, starlight și silver.

 

Apple Watch SE

Are procesor dual-core S8 SiP, la fel ca Apple Watch Series 8, roaming internațional și funcție Crash Detection. Prețul pentru acest smartwatch pornește de la 249 de dolari pentru varianta GPS și 299 dolari pentru cellular.

Sursă foto: Apple

Parallax

Vizualizari
5702
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri