Claudiu Zamfir

Compania-mamă a Facebook și Instagram lansează în România programul Meta Boost pentru IMM-uri

facebook, instagram, whatsapp-aplicatii-dreamstime

Meta, compania care reunește Facebook, Instagram, WhatsApp și alte afaceri tech, a anunțat, marți, într-un comunicat transmis StartupCafe.ro, că își lansează și în România programul Meta Boost, un hub de training online, gratuit, dedicat firmelor mici și mijlocii (IMM).

În prezent, platformele Meta permit IMM-urilor „să învețe, să rămână conectate și să progreseze”. Dar prin Meta Boost, compania spune că „oferă mai mult de atât – de la oportunități de dezvoltare a competențelor și povești de succes inspiraționale, până la mentorat și un sentiment de comunitate”.

Compania lui Mark Zuckerberg spune că a lansat programul Meta Boost în contextul în care pandemia COVID-19 a afectat firmele mici și mijlocii.

Prin intermediul acestei platforme, IMM-urile au posibilitatea de a-și utiliza mai bine prezența online și de a învăța noi modalități pentru îndeplinirea obiectivelor.

Jacob Turowski, head of public policy pentru Europa Centrală și de Est, la Meta, explică:

„Scopul nostru este să-i ajutăm pe antreprenori să profite la maxim de potențialul internetului și al instrumentelor Meta, oferindu-le informații utile despre cum să își planifice campaniile, să-și structureze bugetele și să vină în întâmpinarea așteptărilor clienților lor, într-un mod care să facă diferența”.

Pe termen lung, Meta promite o serie de inițiative pentru a își „consolida prezența în regiunea Europei Centrale și de Est”.

Parallax

Vizualizari
514
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri