Redacția StartupCafe.ro

Facebook închide funcția Neighborhoods, de comunicare pentru vecini

Facebook-functie

Neighborhoods, o funcţie din cadrul Facebook de comunicare şi socializare pentru vecini, va fi închisă în curând, transmite News.ro.

Meta continuă să închidă produse, încercând să reducă costurile nerentabile. Cel mai nou pe listă este Neighborhoods, o facilitate care nici măcar nu a apucat să fie extinsă la nivel global.

Lansată în luna mai anul trecut, Neighborhoods dorea să fie o alternativă de nişă la grupurile de discuţii. Aceste grupuri trebuiau să servească, în principal, celor care locuiesc în aceeaşi zonă.

Fiecare membru al unui grup de vecini primea roluri precum "socializer", "helper" sau "welcomer", prin care se încerca reproducerea unei adevărate comunităţi.

Neighborhoods a fost lansată datorită popularităţii conţinutului local în cadrul Facebook. Acum, compania s-a răzgândit şi spune că cea mai bună cale de a merge înainte este dată tot de grupurile de discuţii.

Facilitatea Neighborhoods urmează a fi închisă la 1 octombrie. Aceasta a fost disponibilă doar în Statele Unite şi Canada şi nu va mai fi extinsă la nivel global.

Neighborhoods îngroaşă rândurile produselor închise de Meta. În septembrie şi octombrie vor mai fi închise reţeaua pentru cupluri Tuned şi Facebook Gaming.

Parallax

Vizualizari
203
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.586
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.91

publishing: 3.1

expertise: 0.07

rating: 1.586

Articole publicate : 889
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri