Smile Media

Descoperă noul Nikon Z f – Creează imagini emblematice și beneficiază de oferte speciale

Nikon

Nikon, un lider incontestabil în lumea fotografiei, este mândru să anunțe lansarea noului Nikon Z f, un aparat foto mirrorless full-frame care îmbină designul tradițional cu tehnologia avansată și performanțele superioare. Inspirat de iconicul FM2, acest aparat foto se simte la fel de bine pe cât arată, fiind destinat atât creatorilor cât și fotografilor pasionați.

Zurab Kiknadze, manager de produs la Nikon Europe, declară: ”Legând viitorul de trecut, am reușit să cream un sentiment atemporal de clasă și eleganță, prin creativitate și inovație de cel mai înalt nivel. Nikon Z f oferă creatorilor șansa de a profita la maximum de orice oportunitate, de a fi îndrăzneți, de a fi creativi și, mai presus de toate, de a captura imagini unice, remarcabile, care îi fac pe oameni să le admire din nou și din nou."

Pentru a sărbători această lansare spectaculoasă, Nikon Romania ți-a pregătit o ofertă specială de precomandă care nu poate fi ratată. La orice precomandă a noului Nikon Z f, vei primi un grip cadou, proiectat special pentru a-ți oferi o prindere mai bună în mână, astfel încât să poți captura imagini incredibile cu confort și stabilitate. Acest grip, deși nu este pentru acumulator, adaugă valoare semnificativă experienței de fotografiere, asigurându-te că vei obține cele mai bune cadre fără niciun compromis.

În plus, Skin Media, unic importator și distribuitor Nikon în Romania, îti oferă o altă surpriză de neratat. La fiecare precomandă a aparatului Nikon Z f, vei primi un voucher cadou în valoare de 2.000 de lei*, pe care îl poți utiliza pentru achiziționarea oricărui obiectiv NIKKOR cu prețul de peste 2.000 de lei. Este o oportunitate unică de a îti echipa aparatul foto cu obiective de înaltă calitate și de a îți duce creativitatea fotografică la nivelul următor.

Camil Perian, CEO Skin Media, declară: "Suntem încântați să facem parte din această lansare spectaculoasă a Nikon Z f și să oferim clienților noștri o experiență fotografică completă și inovatoare. Cu voucherul cadou în valoare de 2.000 de lei dorim să sprijinim pasiunea și creativitatea celor care aleg Nikon. Suntem mândri să fim partenerii Nikon în această călătorie și să oferim astfel de beneficii unice comunității noastre de fotografi și creatori de conținut."

Este important de menționat că oferta de grip cadou este valabilă în limita stocului disponibil, așa că te încurajăm să îți faci precomanda cât mai curând posibil pentru a te asigura că beneficiezi de acest accesoriu esențial. 

Nikon Z f este un aparat foto care promite să redefinească fotografia mirrorless, și această ofertă specială de precomandă este modalitatea perfectă de a începe o nouă călătorie fotografică incredibilă. 

Nikon

Principalele caracteristici ale aparatului foto Nikon Z f includ:

  • Senzor de 24,5 mp în format full frame și processor Expeed 7 - Captează imagini impecabile chiar și atunci când fotografiezi la valori ISO native ridicate, de până la 64000 pentru fotografii și 51200 pentru înregistrări video.
  • Sistem VR foarte eficient - Menține stabilitatea imaginilor cu 8 trepte de stabilizare în aparatul foto și cu funcția VR în punctul de focalizare, care concentrează efectul reducerii vibrațiilor pe punctul de focalizare activ.
  • Captează orice subiect cu 299 de puncte de Zonă AF automată sau cu 77 de modele de AF zonă largă personalizate pentru fotografii (și 66 pentru înregistrări video). Funcția AF cu AI permite detectarea și urmărirea cu precizie a subiectului.
  • Surprinde momentele pe care nu le-ai văzut. Aparatul foto înregistrează timp de până la o secundă înainte să apeși complet butonul de declanșare.

Pentru mai multe informații despre Nikon Z f și pentru a plasa o precomandă, vizitează site-ul partenerilor oficiali Nikon Romania pe www.nikonisti.ro

*Vezi detaliile si regulamentul campaniei pe shop.yellowstore.ro.

Articol susținut de Nikon

Parallax

Vizualizari
121
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.436
Just for testing :

interaction: 0.86

popularity: 0.46

publishing: 2.89

expertise: 0.08

rating: 1.436

Content Marketing
SmileMedia nu ofera doar campanii. Functionam ca un digital newsroom capabil să creeze conținut de orice tip: grafic, text, foto, audio sau video.
Articole publicate : 1, 375
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri