CEO-ul Zoom răspunde la problemele de securitate: „Ne-am mișcat prea repede și am făcut unele greșeli"
Powered By
Adi Iacob

CEO-ul Zoom răspunde la problemele de securitate: „Ne-am mișcat prea repede și am făcut unele greșeli"

Thumbnail

Eric S. Yuan, CEO-ul Zoom aplicația utilizată și în România de către elevi și profesori pentru a ține cursurile online, pe perioada închiderii școlilor — a declarat că, în ciuda problemelor recente de securitate ale companiei, „intențiile sale sunt bune”.

„Ne-am mișcat prea repede și am făcut unele greșeli. Am învățat lecțiile noastre și am făcut un pas înapoi pentru a ne concentra pe confidențialitate și securitate”, a spus Yuan într-un interviu cu Brian Stelter de la CNN

Yuan a spus anterior jurnaliștilor de la Wall Street Journal„greșit mult din funcția de CEO” și că a simțit „o obligație de a câștiga încrederea utilizatorilor”.

Scuzele șefului companiei vin după câteva săptămâni tumultuoase pentru aplicația de videoconferință. Numărul de utilizatori ai Zoom a crescut dramatic, pe măsură ce persoanele izolate în casele lor din cauza pandemiei COVID-19 au folosit platforma pentru a rămâne în contact cu cei apropiați și pentru a lucra sau învăța de la distanță, scrie The Verge

Pe 1 aprilie, Yuan a spus într-o postare pe blogul companiei că Zoom a ajuns la 200 de milioane de participanți la videoconferințe în martie, în creștere de la 10 milioane în luna decembrie a anului trecut.

Și CERT-RO a transmis românilor avertismente în privința aplicației, precum "Zoom știe când nu ești atent la videoconferință", "Bug Zoom care permitea acces neautorizat la camera web" sau "Zoom nu utilizează criptarea end-to-end".

Citește și 

Parallax

Vizualizari
938
Conţinut
Parerea ta despre articol
Smart Tech

Changeneers caută acele proiecte și soluții care pot avea un impact real pozitiv asupra comunității. www.changeneers.ro
Secțiunea Smart Tech este susținută de Samsung.

Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 

  Ultimele știri