Denisa Crăciun

Banca Transilvania: Plata facturilor la utilități, prin aplicația BT Pay

Thumbnail

BT Pay, aplicație de banking și payments cu peste 1,7 milioane de utilizatori, are o nouă opțiune, Plăți facturi,  care permite plata facturilor atât prin scanarea acestora, cât și prin conectarea la contul furnizorului. Funcția va fi disponibilă gradual, mai întâi pe telefoane cu iOS, iar în a doua jumătate a lunii noiembrie 2021 pe cele cu Android.

Prin BT Pay, facturile pot fi plătite prin conectarea în aplicația băncii a contului furnizorului de utilități sau prin scanarea facturii. Facilitatea are trei tipuri de opțiuni:  

  • Gratuit: pentru plata a până la 4 facturi de utilități/lună la furnizorii standard;
  • Facturi Plus: pentru plata a până la 8 facturi de utilități/lună. Abonamentul este de 5 lei/lună;
  • Facturi Nelimitate: pentru un număr nelimitat de plăți de facturi, însemnând 15 lei/lună.

În 2021, peste 1 milion de facturi de utilități au fost plătite lunar prin Banca Transilvania - prin BT24, NeoBT, automate de plăți, bancomate și serviciul Direct Debit. 

„Completăm super-app-ul BT Pay cu o funcționalitate esențială, care răspunde unei nevoi de bază, plata facturilor de utilități. Suntem convinși că se va număra în scurt timp printre opțiunile preferate pentru plata facturilor. BT Pay este o experiență în sine, cu un întreg online: card digital în aplicație, plăți contactless la comercianți și online, transferuri P2P, retrageri de bani cardless de la bancomat, emitere de card de credit full online etc., iar de acum, și facturile. Totul într-un singur loc. De la lansarea din 2018, BT Pay a format și schimbat comportamente, cum ar fi plata cumpărăturilor, care a trecut tot mai mult de la cardul fizic la plata cu telefonul, precum și modul de a transfera bani,  folosind doar numărul de telefon”, spune  Gabriela Nistor, Director General Adjunct Retail Banking, Banca Transilvania.

BT Pay are acum peste 1,7 milioane de utilizatori, +80% fata de aceeași perioadă a anului trecut.

Parallax

Vizualizari
2199
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri