Redacția StartupCafe.ro

Apple ar putea să construiască roboți și produse automatizate de casă

Thumbnail

Apple ia în considerare construirea de roboți și de alte produse automatizate de casă, după ce a renunțat la mai multe proiecte de viitor, potrivit News.ro.

Gigantul tech a creat o echipă care evaluează posibilitatea construirii roboţilor de casă, o iniţiativă care ar putea deveni un proiect de viitor, susţin surse anonime citate de Bloomberg.

Inginerii Apple iau în considerare, printre altele, construirea unui robot care poate urmări utilizatorul în casă, probabil cu scopul de a-l ajuta în diverse sarcini casnice.

O altă idee posibilă este dezvoltarea unui dispozitiv automatizat care poate muta un ecran în interiorul locuinţei.

Proiectul de robotică se află acum la început şi este greu de spus dacă sau când produsele avute în vedere vor fi lansate.

Acesta a fost creat în cadrul diviziei de ingineriei şi AI, care este condusă de John Giannandrea. În mod previzibil, din schemă face parte şi inteligenţa artificială, care ar putea avea un rol important în crearea unor roboţi cu abilităţi avansate.

Gigantul american a renunţat recent să mai dezvolte tehnologii de condus autonom după ce, iniţial, a urmărit că creeze o maşină complet autonomă.

Acum, Apple pare în căutarea altor proiecte de viitor, care, peste ani, să contribuie la creşterea veniturilor.

Parallax

Vizualizari
93
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.586
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.91

publishing: 3.1

expertise: 0.07

rating: 1.586

Articole publicate : 882
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri