Denisa Crăciun

Android 12L, noul sistem de operare al Google

Thumbnail

Companiile Microsoft, Samsung și Lenovo sunt primele care vor vinde dispozitive cu noul sistem de operare al Google, Android 12L, o actualizare a Android 12.

Google a anunțat în urmă cu jumătate de an Android 12L, iar acum vine cu un nou update și, într-un material publicat pe blogul său, spune că primele dispozitive care vor folosi acest sistem de operare vor fi lansate anul acesta.

„Astăzi prezentăm 12L, o actualizare a Android 12 cu funcții care vor face tabletele și dispozitivele pliabile mai simple și mai ușor de utilizat”, susține Andrei Popescu, VP of Engineering, Android.

Android 12L aduce funcții ca blocare optimizată pentru afișaje mai mari și funcții ca home screen pe dispozitive pliapile.

Thumbnail

Noul sistem de operare va îmbunătăți și setările, dar și sistemul de notificări, care va fi dispus pe două coloane, precum și o nouă bară de activități care va ajuta utilizatorii să acceseze aplicațiile mult mai ușor.

Thumbnail

Funcțiile Android 12L vor fi mai ușor de utilizat și pe tablete și dispozitive pliabile ca Galaxy Z Fold, Z Flip și Surface Duo.

„Puteți viziona un videoclip YouTube în timp ce vizualizați știrile sau puteți căuta locuri de cazare pentru o călătorie viitoare într-un browser Chrome în timp ce îi vedeți locația în Google Maps”, conform lui Andrei Popescu.

Parallax

Vizualizari
1300
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri