Claudiu Zamfir

Startup-ul de livrări Grovy a obținut 3 milioane Euro finanțare și face angajări la București

Thumbnail

Startup-ul german Grovy, care oferă și în București servicii rapide de livrări de cumpărături esențiale, a finalizat o rundă de finanțare de capital de risc de 3 milioane de euro și face angajări în capitala României.

Potrivit TechCrunch, aplicația de livrări a primit investiția de 3 milioane de euro de la fondul  Lighthouse Ventures, pentru a-și continua extinderea pe piețele est-europene.

Pentru afacerea de la București, Grovy caută în prezent 9 oameni pentru joburi de management și marketing: country manager pe România, accounting manager, social media manager, performance marketing manager etc.

Startup-ul a fost fondat în 16 decembrie 2020, la Frankfurt, de  Justin Patrick Adam și Thomas-Christian Adam, și oferă servicii asistate de aplicație de mobil, de livrare a cumpărăturilor de bază în 10 minute. În mai puțin de un an pe piață, Grovy s-a extins în Mainz, Praga și București și urmează Ungaria și Polonia. Pe străzile din București, nemții „se bat” cu spaniolii de la Glovo, românii de la Tazz by eMAG, estonienii de la Bolt. De anul viitor, pe segmentul livrărilor rapide de bunuri de larg consum va intra și „unicornul” ceh Rohlik (Sezamo.ro).

Parallax

Vizualizari
1185
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri