Adi Iacob

The International 2021: Ce echipe sunt favorite să câștige turneul de Dota 2 de la București

Thumbnail

După doi ani de așteptare, cea mai așteptată competiție de Dota 2 — The International — a început. 18 dintre cele mai bune echipe din lume se luptă în turneul de la București pentru o parte din fondul de premii de 40 de milioane de dolari. Iată care sunt echipele despre care presa internațională de gaming scrie că ar putea prinde un loc în finala The International 2021. 

Unele echipe au dovedit deja că merită un loc în cea mai importantă competiție de Dota 2, obținând rezultate foarte bune în competițiile regionale din Dota Pro Circuit 2021, scrie publicația DotEsports.

De asemenea, câteva dintre echipele din turneul de la București au avut ocazia să se întâlnească deja în competiții de top precum OneEsports Singapore Major, WePlay AniMajor și alte evenimente.

OG

OG este una dintre cele mai de succes echipe de Dota 2. Organizația europeană de eSport formată în 2015 este cunoscută mai ales pentru că este singura echipă care a câștigat The International de două ori la rând (în 2018 și 2019).

Totuși, echipa sponsorizată de Red Bull nu a avut rezultate foarte bune pe parcursul acestui an, scrie DotEsports. OG a terminat pe locul cinci în primul sezon al Dota Pro Circuit Western Europe. În cel de al doilea sezon, gamerii de la OG au ocupat locul șase.

PSG.LGD

Echipa care poartă și numele clubului sportiv francez Paris Saint-Germain — PSG.LGD — știe foarte bine cum e să fii foarte aproape de locul 1 la The International.  PSG.LGD s-a clasat pe locul doi la The International 8, după ce a pierdut finala în fața celor de la OG. De asemenea, echipa de gameri a ocupat pe locul trei la The International 9.

Elephant

Elephant este una dintre echipele favorite pentru a câștiga turneul de Dota 2 de la București, potrivit TelecomAsia.net

Elephant a fost inițial o asociere dintre echipa chineză de eSports 4AM (4 Angry Man) și operatorul unei rețele multi-channel axată pe difuzarea live a jocurilor video. Cu toate acestea, din cauza mai multor dezacorduri apărute la finalul anului trecut, 4AM a renunțat la proiect.

Echipa de esports a participat anterior la i-League 2021 Sezonul 2 și a reușit să ocupe locul patru. Desigur, se poate argumenta că turneele dinaintea The International nu arată întotdeauna adevărata putere a echipelor. Totuși, nivelul la care gamerii profesioniști joacă în turneele din China este foarte ridicat.

  Alte echipe cu rezultate memorabile la Dota 2: The International

  • Invictus Gaming — Locul 1 la The International 2012
  • Alliance — Locul 1 la The International 2013
  • Evil Geniuses — Locul 1 la The International 2015
  • Vici Gaming — Locul 2 la The International 2014

  Parallax

  Vizualizari
  1226
  Conţinut
  Parerea ta despre articol
  Adauga comentariu

  - Ultimele știri -

   


    Ultimele știri