Adi Iacob

Dota 2 la București: Rezultate The International Ziua 1. Ce echipe riscă să fie eliminate

Thumbnail

Turneul de Dota 2 - The International 2021 - organizat de Valve la București a început, iar cele 18 echipe, împărțite în 2 grupe, joacă una contra celeilalte câte un singur tur (două meciuri în cadrul turului). Miza este participarea în faza principală în care rămân 16 echipe care vor lupta pentru premii totale de 40 de milioane de euro. 

În următoarea etapă, primele patru echipe din fiecare grupă avansează direct în grupa superioară din cadrul evenimentului principal. Celelalte patru se vor înfrunta în cadrul grupei inferioare, iar echipa clasată pe ultimul loc din fiecare grupă va fi eliminată din eveniment.

Rezultate The international 2021 - ziua 1

Ziua 1 a competiției de Dota 2 de la București a fost dominată de o echipă din Europa de Vest și una din China.

Grupa A a fost dominată de echipa celor de la OG. Nu este o surpriză faptul că OG a ocupat una din primele poziții, organizația europeană de esport fiind cunoscută mai ales pentru că este singura echipă care a câștigat The International de două ori la rând (în 2018 și 2019). 

Thumbnail

Grupa B a fost dominată de divizia de esports a clubului sportiv francez Paris Saint-Germain. Echipa de Dota 2 PSG.LGD a fost formată ca parteneriat PSG și organizația chinezească de esport LGD Gaming. Deși poartă și numele clubului sportiv european, echipa PSG.LGD este formată din patru gameri chinezi și unul din Malaezia. PSG.LDG participat la marea finală a The International 2018, unde au pierdut în fața OG.

Echipele care riscă să fie eliminate de la turneul de Dota 2

În ziua 1 de la The International 2021, o echipă din Europa de Est și una din Asia de Sud Est au ocupat ultimele locuri din grupe. 

Printre echipele din Grupa A care riscă să fie eliminate se numără T1. Echipa din Coreea de Sud a câștigat până acum din turnee de Dota 2 aproximativ 395.000 dolari, potrivit liquipedia.net.

Membrii T1

  • 23savage (Nuengnara Nuengnara / Tailanda)
  • Karl (Karl Baldovino / Filipine)
  • Kuku (Carlo Palad / Filipine)
  • Xepher (Kenny Deo / Indonezia)
  • Whitemon (Matthew Filemon / Indonezia)

Citește și Dota 2 la București: Ce echipe participă la The International 2021. Cine sunt jucătorii din spatele nickname-urilor

Printre echipele din Grupa B care riscă să fie eliminate este Team Spirit — o echipă din Europa de Est. Condusă de căpitanul rus Yaroslav Naidenov (nickname: Miposhka), echipa de Dota 2 a câștigat până acum din turnee 562.000 de dolari, potrivit liquipedia.net

Membrii Team Spirit

  • Yatoro (Illya Mulyarchuk / Ucraina)
  • TORONTOTOKYO (Alexander Khertek / Rusia)
  • Collapse (Magomed Khalilov / Rusia)
  • Miroslaw (Miroslaw Kalpakov / Ucraina)
  • Miposhka (Yaroslav Naidenov / Rusia)

Team Spirit a participat la campionate de Dota 2 precum The Shanghai Major, cu premii totale în valoare de 3 milioaone de dolari, potrivit gosugamers.net

Printre cele mai importante realizări ale echipei se numără și locul 2 la OGA Dota Pit Invitational, unde Team Spirit a luptat în finală cu PSG.LGD. În cadrul OGA Dota Pit Invitational, sponsorizat de producătorul de plăci video și surse Sapphire, Team Spirit a câștigat 59.500 dolari.

Parallax

Vizualizari
1277
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri