Adi Iacob

Dota 2 la București: Cum poți urmări meciurile de la The International 2021

Thumbnail

Dupa o așteptare de aproape 2 ani, turneul de Dota 2 - The International 2021 - începe astăzi. Cele 18 echipe de gameri vor lupta pentru a ajunge în finala turneului organizat de Valve la București. Deși cel mai mare turneu de Dota 2 se va desfășura fără spectatori din cauza creșterii numărului de cazuri de COVID-19 în România și a noilor restricții impuse în București, milioane de fani din toată lumea vor urmări competiția online. Iată cum poți viziona meciurile.

Poți urmări meciurile din turneul de la București pe YouTube, pe canalul dota2. Fiind mai multe meciuri simultan în faza grupelor, poți alege un stream (Stream A, B, C, D) în funcție de echipa pe care vrei să o urmărești. 

Dezvoltatorii jocului oferă posibilitatea de a viziona confruntările de la The International 2021 direct pe site-ul Dota 2. 

În timpul etapelor din grupele The International 2021, mai multe meciuri vor fi în desfășurare simultan, iar fluxul principal va include Multicast, care urmează cele mai interesante meciuri ale zilei. Pentru a viziona jocuri individuale, poți selecta un flux secundar.

Website-ul jocului folosește un flux de Twitch, așa că mai există și opțiunea de a urmări competiția de la București direct pe canalul dota2ti de pe site-ul de live broadcasting.

De asemenea, The International 2021 poate fi vizionat si direct în client-ul Dota 2. 

Cum îți faci vocea auzită

Cei de la Valve au conceput o nouă funcție de cheering care le permite fanilor care se uită online să își facă vocea auzită.

Când urmărești un meci în client și, în curând, pe Twitch, încearcă să faci click pe una din siglele echipelor din partea de sus a ecranului pentru a înregistra o urare pentru echipa favorită. 

Cei care se ocupă de transmisiunea The International 2021 vor strânge toate uralele de la public și vor realiza un rezumat care va fi afișat în timpul competiției, precum și o compilație cu vuietul mulțimii. 

Citește și Dota 2 la București: Faza grupelor la The International 2021

Parallax

Vizualizari
1703
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri