Denisa Crăciun

Gamerii români se pot înscrie într-o competiție internațională cu premii în valoare de 43.000 dolari

Thumbnail

Jucătorii români se pot înscrie în competiția internațională VALORANT East: United, un turneu cu premii a căror valoare totală se ridică la aproape 43.000 de dolari și care va oferi o platformă prin care gamerii amatori și semi-profesioniști să se remarce. 

Riot Games a dat luni, 31 ianuarie, startul turneului VALORANT East: United, deschis echipelor și jucătorilor individuali din 20 de țări din Europa, care vor putea participa la meciurile organizate zilnic. Premiile totale oferite se ridică la aproximativ 43.000 de dolari.

Luni s-a dat startul primei săptămâni de grupe din cadrul VALORANT East: United, baza piramidei de competiții esports din VALORANT, în 2022, în Europa. Jucătorii români se pot înscrie atât individual, cât și pe echipe folosind secțiunea corespunzătoare: 

  • Pentru înscrieri echipe puteți intra AICI
  • Pentru înscrieri individuale puteți intra AICI.

Pentru a vă înscrie este nevoie doar de crearea unui cont, iar evoluția ulterioară în competiție depinde de îndemânarea și implicarea jucătorilor.      

Astfel, în funcție de performanța din meciurile din timpul săptămânii, cei mai buni jucători și echipe se califică în finala din weekend, unde se acordă puncte în funcție de locul în clasament.  

Clasamentul rezultat determină echipele invitate în finalele lunare și de split. Cea mai bună echipă din finalele de split va primi un permis direct la VRL East: Surge, în timp ce restul echipelor de pe podium vor participa la un turneu de promovare.    

Parallax

Vizualizari
267
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri