Denisa Crăciun

Echipă de gameri, donație de 15.000 Euro pentru un ONG românesc

Thumbnail

12 echipe de gameri s-au luptat la competiția Spike Nations, în urma căreia câștigătorii, reprezentanți ai Europei de Est, au strâns aproape 15.000 de Euro, care vor merge la Fundația Te Aud România din Gura Humorului.

Banii donați vor fi folosiți în dezvoltarea unui program de terapie pentru cei 300 de orfani și copii defavorizați din cadrul fundației, cu scopul de a-i ajuta să își îmbunătățească încrederea, performanțele sociale și școlare și să se integreze mai ușor în societate.   

Cele 12 echipe de gameri din Europa, Orientul Mijlociu și Africa s-au luptat cu scopul de a strânge bani pentru cauze nobile.

Astfel, gamerii au participat timp de 3 zile la un turneu de Valorant (joc video), iar la final cei mai buni au putut să se implice în comunitățile locale din care provin pentru a susține o cauză a unui ONG.

Echipa câștigătoare, din Europa de Est, a fost formată din jucători din Cehia, Serbia și Ungaria, care au luptat pentru a ajuta Fundația Te Aud România din Gura Humorului, județul Suceava.

Turneul Spike Nations este organizat pentru al doilea an consecutiv de Riot Games și Blast, cu ajutorul platformei de crowdfunding GlobalGiving, care a dat startul proiectului cu o donație de 5.000 de euro pentru a impulsiona fanii să se implice și să își sprijine echipele favorite în competiție.   

Parallax

Vizualizari
166
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri