Claudiu Zamfir

Măsura 2-2022: Termenul de semnare și transmitere a contractelor este luni, 27.06.2022

Thumbnail

Ministerul Antreprenoriatului și Turismului reamintește beneficiarilor eligibili la Măsura 2 - programul IMM AGRI-FOOD că au termen până luni, 27 iunie 2022, să semneze contractele de finanțare, pentr a nu pierde granturile de capital de lucru de câte 5.000-120.000 de euro.

Pe data de 17 iunie 2022, MAT a facut publică lista cu statusul solicitanților Măsurii 2 din schema de granturi IMM 4.1.2-POC,  în urma soluționării contestațiilor depuse la pre-evaluarea automată.

Au fost transmise 3.469 de decizii privind acceptarea de principiu la finanțare către beneficiarii care s-au încadrat în bugetul alocat, de 250 milioane euro.

Într-un comunicat transmis, vineri, StartupCafe, MAT insistă:

  • „Reamintim aplicantilor notificați, în limita bugetului alocat măsurii, că termenul de semnare și transmitere în aplicația informatică a contractelor de acordare a ajutorului de stat este luni, 27.06.2022.
  • Aplicanții vor intra pe granturi.imm.gov.ro, vor introduce codul IBAN al întreprinderii (cont curent sau cont de grant), vor încărca dovada cofinanțării (extras de cont bancar, scrisoare de aprobare a creditului sau contract de credit), vor descărca contractul de acordare a ajutorului de stat, îl vor semna cu semnătură electronică, îl vor reîncărca semnat și, ulterior, îl vor transmite în aplicație.
  • Beneficiarii care au îndeplinit toți pașii procedurali, respectiv au semnat și transmis contractul de acordare a ajutorului de stat, vor deschide conturi curente distincte pentru proiect la instituţia parteneră, care vor fi utilizate exclusiv pentru implementarea măsurii pe perioada de derulare a acesteia”.

----

Citește și:

Parallax

Vizualizari
3278
Conţinut
Parerea ta despre articol
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri