Redactia StartupCafe.ro

Măsura 2-OUG130/2020: Anunțuri/comunicate de presă în proiectele de capital de lucru, pe StartupCafe

Thumbnail

Beneficiarii Măsurii 2-capital de lucru în baza OUG 130/2020, cu valoarea grantului din proiect mai mare de 10.000 de euro, la cursul valutar utilizat în schema de finanțare pot publica pe StartupCafe anunțurile/comunicatele de presă de începere și finalizare a proiectelor, prevăzute la articolul 6.12 din Procedura de implementare.

Obligația realizării comunicatelor de presă apare la art. 6.12 din Procedura de implementare a măsurii “Granturi pentru capital de lucru acordate IMM-urilor” din cadrul schemei de ajutor de stat instituită prin ORDONANȚA DE URGENȚĂ nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului Operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19.

Prevederea legală este următoarea:

„6.12. Toate proiectele cu valoarea grantului mai mare de 10.000 euro sunt obligate sa realizeze cel puțin un Anunț/comunicat de presa privind începerea și finalizarea proiectului, vor aplica etichete autocolante pe echipamentele achiziționate prin proiect, vor aplica Sigla Uniunii Europene, Sigla Guvernului României si sigla Instrumentelor Structurale în România pe site-urile realizate prin proiect , iar bunurile achiziționate prin proiect vor purta obligatoriu etichete autocolante conform Manualului de identitate vizuala pentru Instrumente Structurale 2014-2020 in Romania”.

Cursul valutar utilizat este InforEuro din luna septembrie 2020, respectiv 1 euro=4,8395 lei. Aceasta înseamnă că beneficiarii care au valoarea grantului peste 48.395 de lei  trebuie să realizeze comunicatele de presă de începere și de finalizare a proiectelor. Valoarea granturilor NU include cofinanțarea beneficiarilor (de minimum 15%).

Cum se publică pe StartupCafe anunțurile/comunicatele de presă de la Măsura 2

StartupCafe.ro oferă beneficiarilor Măsurii 2 serviciul de publicare a comunicatelor la prețul de 150 de euro (fără TVA) pe bucată. La un pachet de 10 comunicate, prețul total este de 1000 de euro (fără TVA), adică 100 de euro (fără TVA) pe comunicat.

Serviciul nostru include:

  • Publicarea comunicatului de presă pe StartupCafe.ro, în secțiunea Anunțuri: proiecte europene din bara de meniu a site-ului.
  • Comunicatul apare minimum 24 de ore și pe pagina principală (home page) a StartupCafe.ro.
  • Textul va conține și un link do-follow către site-ul beneficiarului (dacă are site propriu).
  • Dacă beneficiarul are un logo, acesta va fi afișat ca ilustrație la articol (alături de elementele de identitate vizuală obligatorii, din programul de finanțare).
  • Astfel, brandul beneficiarului va fi expus pe o publicație cu profil antreprenorial care, în anul 2021, a avut peste 4 milioane de utilizatori (conform Google Analytics).
  • În plus, comunicatul va fi distribuit și pe pagina de Facebook a StartupCafe.ro, o comunitate antreprenorială de peste 51.000 de urmăritori.

Pentru publicare anunțuri/comunicate pe StartupCafe.ro trimite un mail de solicitare pe adresa:

contact@smilemedia.ro

IMPORTANT: Conținutul și elemente grafice pentru identitatea vizuală cerute de regulamente, la publicarea anunțurilor/comunicatelor de presă, vor fi furnizate de client.

Anunțurile/comunicatele de presă vor fi marcate, în titlu, cu [P] și vor fi afișate public astfel:

  • integral, pe o pagină individuală (de articol), din secțiunea Anunțuri Proiecte Europene
  • într-un modul simplificat, cu titlu și imagine, pe pagina secțiunii Anunțuri Proiecte Europene.

Beneficiarii pot să își realizeze anunțurile/comunicatele de presă folosind modelul de la Ministerul Antreprenoriatului și Turismului.

Cum se face comunicatul de presă- model oficial

Oferta completă a StartupCafe.ro pentru beneficiarii de la Măsura 2:

Thumbnail

 

----

Citește și:

Parallax

Vizualizari
17536
Conţinut
Parerea ta despre articol
1.586
Just for testing :

interaction: 0.75

popularity: 0.91

publishing: 3.1

expertise: 0.07

rating: 1.586

Articole publicate : 884
Adauga comentariu

- Ultimele știri -

 


  Ultimele știri